Obavijesti

Sport

Komentari 97

Cico i Barić šokirani su igrom i Bilićem: Zaboravili su na gol

Cico i Barić šokirani su igrom i Bilićem: Zaboravili su na gol
1

Dva bivša izbornika oštro su kritizirala igru reprezentacije u Tbilisiju, neke odluke izbornika, a Barić je rekao da protiv Gruzije nismo ni igrali na pobjedu nego na remi

VIDEO

Ako bi se kojim čudom i uspjelo naći barem jedno, kakvo takvo opravdanje za poraz, za igru hrvatske reprezentacije u Tbilisiju alibija nema. Ne napraviti jednu suvislu akciju protiv jedne, u najmanje ruku, prosječne reprezentacije zaprepastilo je sve, uključujući i dva bivša izbornika “vatrenih”.

- Začuden sam prije svega sastavom koji je istrčao u utakmici s Gruzijom, a onda i igrom. Uopće nismo igrali da pobijedimo u toj utakmici - razočaran je Otto Barić onim što je preksinoć vidio u Tbilisiju.

Domaćin je na Fifinoj ljestvici iza marginalaca poput Bocvane, Kube i Burkine Faso, ali i takvi su bili prevelik zalogaj za reprezentaciju koja se nada da bi na predstojećem Europskom prvenstvu čak mogla doći i do finala. Kako sad stvari stoje, pitanje je hoćemo li uopće stići do Eura, a spominjati finale nakon poraza u najmanju je ruku neozbiljno.

- Čudi me da igrač koji igra u Bayernu ne može igrati u našoj reprezentaciji. Niko Kranjčar trebao je biti puno istureniji, ovako smo bili potpuno bezopasni - nastavio je Barić kritizirajući odluke Slavena Bilića koji je Pranjića ostavio na klupi, a na mjesto lijevog bočnog gurnuo Strinića.

Razočaranje ovim porazom nije krio ni sadašnji crnogorski izbornik. Ali za razliku od Barića, ipak je bio malo umjereniji.

- Ovim porazom i druge reprezentacije su u igri za prvo mjesto, a mi smo u Tbilisiju trebali potvrditi da smo favoriti za Euro. Nažalost, to nismo dokazali - rekao je Cico Kranjčar i dodao kako odsad reprezentacija sigurno neće moći mirno spavati.

Kranjčar se boji da bi ovaj gruzijski debakl mogao poremetiti odnose unutar reprezentacije te da je na izborniku Biliću i igračima sad veliki pritisak da odgovore na mnoge upitnike koje je ova utakmica donijela.

Sasvim je jasno da je Bilić u preksinoćnjoj utakmici izgubio i ono malo kredita što je imao, ali podršku Saveza ima i dalje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu