Obavijesti

Sport

Komentari 2

Čileanac Pedro Morales idućih pet godina u Dinamu

Čileanac Pedro Morales idućih pet godina u Dinamu
1

Novo pojačanje Dinama Pedro Morales potpisao je ugovor s na pet godina i nosit će dres s brojem 77, što sretan broj njegove buduće supruge

VIDEO

Veliki smiješak i pogled u pod odavali su neugodnost. Velikom brzinom ispio je tri čaše vode, dok je drugom rukom popravljao “fudbalerku”. Tako je Morales izgledao pri dolasku u Dinamo.
- Pravi je organizator igre, vrlo opasan po gol. Puno zabija i izuzetno je ofenzivno orijentiran s odličnim pregledom igre, u kratkim je crtama sportski direktor Zoran Mamić opisao novopristiglog Pedra Moralesa. Reprezentativac je Čilea, a prošle sezone s 13 golova bio je drugi strijelac lige.
- Vrlo značajan dan za Dinamo. Potpisao je jedan od ponajboljih igrača Čilea. U Dinamo je došao kako bi kompenzirao odlazak Luke Modrića - prve su riječi trenera Branka Ivankovića. Od sportskog direktora dobio je dres s brojem 77.
- To je sretan broj moje buduće supruge. Vjerujem da će mi donijeti sreću u Dinamo. Stigao sam kako bih pomogao klubu da uđe u Ligu prvaka - kaže Morales. Prvo što je čuo o Dinamu su navijači.
- Priča se da su jako vatreni i velika snaga kluba. Odmah sam pomislio da moram izgarati na terenu kako bih im se svidio - tvrdi Morales. Čile je trenutačno četvrta reprezentacija Južne Amerike, a u posljednja dva susreta protiv Venezuele i Bolivije, koje je Čile dobio, Morales je igrao 60 minuta.
- Teško mogu sebe opisati. Recimo, sviđaju mi se Kaka i Cristiano Ronaldo, a posjedujem neke njihove karakteristike. Eto tako - rekao je Morales. Osim Moralesa, u Dinamo će tijekom današnjeg dana stići i Argentinci Guilermo Suarez te Luis Ibanez.
- Ibanez je klasični lijevi bočni, recimo da je na toj poziciji puno sličniji Carlosu nego Čaleu - opisao je bivšeg igrača Boce Juniorsa trener Branko Ivanković.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu