Sport

Komentari 28

Čilić: Sezona iz snova? Bit će ako osvojim tri Grand Slama...

Čilić: Sezona iz snova? Bit će ako osvojim tri Grand Slama...

Hrvatski tenisač Marin Čilić oporavio se od lakše ozljede koljena i spreman ulazi u zemljani dio sezone. Kazao je kako očekuje nešto otvoreniju sezonu na toj podlozi jer Rafa Nadal još nije potpuno spreman

Imao sam problema s koljenom. Zapravo, na kraju sezone sam išao na neke terapije, a kada sam došao u Australiju problem se ponovno pojavio. U Dubaiju, Indian Wellsu i Miamiju sam se osjećao vrlo dobro, ali nisam bio na svom najvišem nivou. U posljednja dva tjedna sam trenirao bez ikakvih problema, rekao je Marin Čilić koji će ovaj tjedan nastupati na turniru u Monte Carlu.

Optimističan je hrvatski tenisač uoči zemljane sezone. Daleko od prave forme su Rafa Nadal i Roger Federer koji vuku ozljede.

- Vjerujem da će igrači koji su inače dobri na zemlji biti dobri i sada. Više je mladih igrača koji napreduju, koji su sve bolji, ali to je normalno - rekao je Marin na najavnoj pressici.

Stigao se Čilić i našaliti.

- Sezona snova? Da osvojim sljedeća tri Grand Slama. Šalu na stranu, pokušat ću sve da budem najbolji što mogu na svakom turniru. Bilo bi sjajno kada bih se ponovo izborio za Završni turnir. Nisam počeo na pravi način, nadam se da će se to promijeniti.

Čilić će u drugom kolu Mastersa u Monte Carlu igrati protiv Argentinca Guida Pele.

Najčitaniji članci