Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Cindra se sigurno vraća, a mi idemo po to što nam nedostaje'

'Cindra se sigurno vraća, a mi idemo po to što nam nedostaje'
3

Cindra će napraviti sve da se vrati i naš liječnički tim radi sve da se on vrati. Možemo igrati protiv svakoga i protiv svakoga ćemo dati sve od sebe. Idemo po to što nam nedostaje, kaže David Mandić

VIDEO

Iako je utakmica bila 'samo' za poziciju u skupini nakon što smo već znali da idemo u Švedsku, Hrvatska je pokazala da joj nije nebitna. Od prve minute naši su rukometaši išli na pobjedu, ali možda nedostatak Duvnjaka u najboljoj formi i ozljeda Luke Cindrića koji bi bio sjajan protiv duboke 5-1 obrane Španjolske, rezultirali su na kraju remijem pri rezultatu 22-22.

Pokretanje videa...

10:10

- Mi nismo htjeli kalkulirati. Sad će polufinale i mislim da će onda sigurno svi dati sve od sebe i da će biti spremni za utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO I SAZNAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA: 

- Dobro smo odigrali šest nula obranu. Nisu nam mogli ništa, nažalost Duvnjak je promašio taj zadnji šut, moglo se okrenuti i na našu stranu, ali eto. 

Norvežani su izborili Hrvatsku! Rasterećeni Slovenci na 'furiju'
Norvežani su izborili Hrvatsku! Rasterećeni Slovenci na 'furiju'

Norveška i Slovenija su u polufinalu iz druge grupe, ali Mandić nema posebnih želja:

- Nije nam to prioritet, mi možemo protiv svakoga i protiv svakoga ćemo dati sve od sebe. Idemo po to što nam nedostaje.

- Cindra se vraća, to je sigurno. Cindra će napraviti sve da se vrati i naš liječnički tim radi sve da se on vrati. 

Šipić se zagrijao za polufinale, Broz je otkriće, diže se Mamić
Šipić se zagrijao za polufinale, Broz je otkriće, diže se Mamić

- Teško se vratiti protiv jedne takve momčadi, mislim da smo pokazali karakter, naravno da mi je žao što smo promašili tja zadnji napad, ali što je tu je, kaže hrvatski pivot Marin Šipić.

- Nismo čak igrali sa svojom najjačom obranom, odmarali smo malo Duvnjaka, igrali smo drugu obranu i dobro smo se držali. Mislim da je ovaj remi zaslužen za obje strane. Mi smo u jednom dijelu utakmice bili loši, oni su u drugom dijelu bili loši i eto - govori  Marin koji je danas u deset minuta na terenu zabio tri gola.

- Fantastično mi je bilo igrati i s Mandićem i s Brozom obranu  na  trojci i četvorci. Fantastično su to odradili - pohvalio je svoje suigrače. 

Imao je stopostotnu realizaciju mladi pivot naše reprezentacije, ali ga to, kaže, ne zamara. 

- Ma nekad uđe, nekad ne uđe. Najmanje se zamaram oko šuteva, najbitnije je da mi pobijedimo ove zadnje dvije utakmice i da slavimo - kaže i dodaje:

- Mi smo spremni za bilo koga - kratko je prokomentirao mogućeg protivnika u polufinalu, a onda spomenuo i sjajnu podršku tribina:

- Iz utakmice u utakmicu nas iznenađuje publika. Nekako ti daju taj zadnji atom snage kad da povučeš i kad ga nemaš - zahvalan je Šipić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović