Obavijesti

Sport

Komentari 201

Ćiro oštro po Čačiću: 'Nije riječ o sreći, nego o nesposobnosti!'

Ćiro oštro po Čačiću: 'Nije riječ o sreći, nego o nesposobnosti!'
1

Pa, da je o sreći riječ koliko je Čačić ima već bi odavno bio svjetski prvak. Ne, nije riječ o sreći nego o nesposobnosti i neznanju, rekao je Miroslav Ćiro Blažević

VIDEO

Stari lisac Miroslav Ćiro Blažević jedan je od najzanimljivih sugovornika u Hrvatskoj, koja god tema bila na repertoaru. Ako se u priču uključi nogomet, stvar postaje itekako interesantna. Poglavito ukoliko krene analizirati rad aktualnih izbornika Hrvatske, što mnoga poznata nogometna lica izbjegavaju.

- Naravno da ostaje žal jer smo imali tri prečke u prvom dijelu. U drugom smo imali nekoliko šansi, a gol smo primili nakon nepostojećeg prekršaja. To je nogomet. Moramo se okrenuti drugim utakmicama. Skupina je zahtjevna, ima još dosta utakmica do kraja - rekao je poslije remija izbornik Čačić.

Ćiro je za vrijeme Eura u Francuskoj pokušavao savjetovati Antu Čačića, a nakon remija protiv Turske u Maksimiru (1-1) posve se razljutilo:

- Dogodilo se ono čega sam se i pribojavao. Nije naša reprezentacija pobijedila Tursku (1-1) iako je u tom dvoboju bila apsolutni favorit. Time nije pokazala autoritet protiv suparnika kojeg je prije nepuna dva mjeseca nadigrala i rastavila na mehaničke dijelove. I dalje odgovorno tvrdim, imamo sjajnu momčad koja je loša vođena. I bez krzmanja zaključujem: Čačiću, pa ti si opet pogriješio! - rekao je Ćiro putem svoje web stranice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potom je kritizirao taktičku postavku:

- Favorit si, znaš da si bolji, imaš takvu sjajnu generaciju i dolazi ti Turska, momčad koja je pomlađena i neuigrana. Pa, logika ti nalaže da igraš s dva napadača, a ne s neraspoloženim Mandžukićem koji sam kao duh čeka loptu koja ne dolazi. To me strašno rasrdilo, pa većina modernih, najjačih momčadi igra s napadačima u paru, s dvije “špice”, jedna može biti malo povučena, ali ove finte s tri vezna igrača iza jedinog napadača – očito ne prolazi.

A zatim je još malo 'dao gasa':

- Istina, imala je Hrvatska šanse, pa će netko reći da Čačić nije imao sreće. Pa, da je o sreći riječ koliko je Čačić ima već bi odavno bio svjetski prvak. Ne, nije riječ o sreći nego o nesposobnosti i neznanju. Išao bih i žešće, pa mi smo se kompromitirali. Taj čovjek ne zaslužuje reprezentaciju i sada je to i više nego očito. S ovakvim igračima da ne možeš dati gol iz igre, meni je to nezamislivo. Još uvijek vjerujem da će se danas-sutra pronaći snaga i želja da se reprezentacije domogne netko tko zna posao. Za mjesec dana igramo prvu utakmicu u gostima, u Skadru protiv Kosova. S ovakvom formacijom i ovim načinom vođenja momčadi nećemo dobro proći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 201
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...