Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ćiro za 24sata: Ne zanima me lova, pa već sam odbio Kineze

Ćiro za 24sata: Ne zanima me lova, pa već sam odbio Kineze
1

Dolazim na pregovore u Solin vidjeti uvjete za rad jer čuo sam da nemaju pomoćni teren, a onda nema smisla dolaziti. Odbio sam sjajnu ponudu iz Kine, rekao je Ćiro

VIDEO

Istina je, u ponedjeljak dolazim u Solin na pregovore. Moram vidjeti kakvi su uvjeti rada jer imao sam financijski sjajnu ponudu iz Kine. Sad je valjda svima jasno da ne trčim za lovom, priznao nam je Miroslav Ćiro Blažević (78).

I dok njegovi vršnjaci uživaju u penziji, trener svih trenera sprema se za još jedan posao.

- Nikad nisam bio bolji trener, sposoban sam spasiti Solin. No prvo moram vidjeti uvjete. Neki mi kažu da nemaju terena, a onda ne možeš raditi. Ako to ne mogu, onda nema smisla dolaziti - rekao je Ćiro.

Tereni ne bi trebali biti problem, oko stadiona se rade pomoćni i uskoro bi trebali biti uvjeti za rad kakve Ćiro priželjkuje. U klubu je navodno siva eminencija don Vinko Sanader, a ni financije ne bi trebale biti problem. Navodno su dogovorili 12.000, nisu samo još precizirali valutu, odnosno je li riječ o kunama ili eurima.

- Ha ha, nemojte me nasmijavati. U Solin se ne ide zbog para, nemaju oni 12.000 da ih sad istreseš. Već sam rekao, imam sjajan ugovor iz Kine, već potpisan, odnosno oni su potpisali i čekaju samo moj potpis - uvjerava Ćiro.

Nakon Švicarske, Francuske, BiH, Kine i Irana, Ćiro se sprema vratiti se u hrvatski nogomet i uzdrmati drugu ligu. Dolazi u klub koji se bori za ostanak, Solin je na 11., predzadnjemu mjestu 2. HNL.

- Nikad nisam bio bolji trener, a Split je velik magnet, cijelo to podneblje obožava nogomet i zbog toga idem s ljudima pregovarati. Volim ovaj posao i mislim da možemo nešto napraviti sa Solinom, spasiti ga od ispadanja. No da ne prenaglimo, prvo moram vidjeti kakvi su uvjeti rada, to mi je najvažnije.

Ćiro je mirovao za Božić, proveo ga je, kao i svake godine, u krugu obitelji.

- Bio sam kod sina Brace sa svojim unucima. To je uvijek lijepo, kad si u krugu obitelji za Badnjak i Božić - rekao je Ćiro Blažević, koji, kao i obično, nije imao problema s darovima.

- Ma bježi s tim! Pa što ću ja po gradu hodati i kupovati darove? Razvesele se djeca kad im daš novac, pa neka si sami kupe što žele, oni najbolje znaju što im treba.

Smrknuo se malo na spomen nove godine. Iako mu je pred vratima novi izazov, novi posao, u Solinu ili u Kini, Ćiro je pronašao razlog za “brigu”.

- Nova godina mi je bila grozna, ne mogu ni opisati kako sam se loše osjećao - rekao je Ćiro i dodao:

- Sad sam još godinu dana stariji, ha ha...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica