Obavijesti

Sport

Komentari 4

City pred utakmicama sezone, a četiri prvotimca su upitna: Ne znam hoće li oni biti spremni...

City pred utakmicama sezone, a četiri prvotimca su upitna: Ne znam hoće li oni biti spremni...

Grealish i Dias nisu trenirali već 10 dana. Nakon utakmice s Brightonom u srijedu je Kevin rekao kako se ne osjeća dobro, a već mu se to dogodilo prije nekoliko tjedana pa je propustio više utakmica, rekao je Pep

VIDEO

'Građani' su 25 utakmica bili bez poraza, a onda su u posljednjem kolu Premiershipa izgubili od Brentforda (1-0) na gostujućem terenu. Ništa to nije značilo, već su osigurali titulu, a tek je pred njima finale FA Kupa i Lige prvaka. A Pep Guardiola morat će razmišljati kako riješiti neke probleme.

Preciznije, četiri problema. Za vikend igraju finale FA Kupa protiv Manchester Uniteda na Wembleyju. To su Kevin de Bruyne (31), Manuel Akanji (27), Ruben Dias (26) i Jack Grealish (27) nisu putovali na spomenuto gostovanje, a objasnio je Guardiola kakva je situacija.

Premier League - Manchester City v Liverpool

- Grealish i Dias nisu trenirali već 10 dana. Nakon utakmice s Brightonom u srijedu je Kevin rekao kako se ne osjeća dobro, a već mu se to dogodilo prije nekoliko tjedana pa je propustio više utakmica. Stvarno su iscrpljeni, mentalno i fizički.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo finale im je 3. svibnja, a ono za toliko željeni trofej je 10. svibnja protiv milanskog Intera u Istanbulu.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid

- Ne znam hoće li biti spremni. Odnosno, nije stvar u tome hoće li biti spremni za utakmicu, nego hoće li moći pravilno trenirati. Stvarno ništa ne znam - zaključio je Guardiola.

'Građani' mogu osigurati Kup i toliko željeni trofej u tjedan dana, ali pitanje je s kojom momčadi. Bilo kako bilo, tu su uvijek famozne Pepove rotacije koje mu sigurno neće teško pasti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu