Obavijesti

Sport

Komentari 1

City prekinuo post, Sterling donio tri boda protiv 'svetaca'

City prekinuo post, Sterling donio tri boda protiv 'svetaca'

City je nakon dvije utakmice bez pobjede napokon slavio te ostao blizu momčadima s vrha tablice. Zaslužan je za pobjedu s jedinim golom na utakmici bio Sterling

VIDEO

Manchester City je prekinuo post i nakon dvije utakmice u kojima je ostao bez pobjede, stigao je do šestog trijumfa u ovosezonskom natjecanju Premier lige svladavši na gostovanju Southampton sa 1-0 (1-0).

Za tri boda dovoljan je bio pogodak Raheema Sterlinga u 16. minuti.

Premier League - Southampton v Manchester City

Značajno efikasnija bila je prva utakmica 14. kola u kojoj su nogometaši Liverpoola slavili s čak 7-0 (3-0) na gostovanju kod Crystal Palacea. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvostruki strijelci za aktualne engleske prvake bili su Firmino (44, 68) i Salah (81, 84), a po jednom su loptu u mrežu poslali Minamino (3), Mane (35) i Henderson (52).

Liverpool je devetom pobjedom u sezoni došao do 31 boda i sada ima šest bodova više od drugoplasiranog Tottenhama, ali Spursi imaju utakmicu manje. Leicester i Southampton imaju po 24 boda, a Manchester City je na 23 boda, koliko ih imaju i Everton te Manchester United. Crystal Palace je sa 18 bodova na 12. mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...