Obavijesti

Sport

Komentari 156

Članovi Hajduka do rođendana srušili rekord: Više od 43.000!

Članovi Hajduka do rođendana srušili rekord: Više od 43.000!
3

Dan po dan navijači 'bilih' približavali su se rekordu iz cijele 2016. i oborili ga na 111. rođendan kluba. Predsjednik Lukša Jakobušić sanja okruglih 50.000, a i ta bi brojka ubrzo mogla pasti

VIDEO

U 111 godina dugoj povijesti Hajduka jedina konstanta i najveća snaga bili su njegovi vjerni navijači. Oni koji su ga prigrlili odmah nakon osnivanja, i održali na životu u svim burnim i turbulentnim vremenima kroz koja je prolazio. Mijenjale su se države i vlasti, carevi i vladari, ali Hajduk je opstao, a s njim i njegovi navijači.

POGLEDAJTE VIDEO: Kalinićev povratak u Hajduk

Pokretanje videa...

Nikola Kalinić vratio se u Hajduk: Igrao sam za velikane, ali ovo je poseban trenutak VIDEO

A upravo su navijači prije 13 godina okrenuli novo poglavlje Hajdukove povijesti, započeli su proces otkupa dionica i ostvarenje davnog sna o Hajduku kao klubu svih njegovih navijača. Taj proces traje i trajat će još dugo, bit će na tom putu i dosta zapreka, no ova godina je ipak posebna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posebna je po tome što je u najkraćem roku oboren rekord po broju članova kluba. I to upravo na njegov rođendan preskočena je brojka od 43.373 članova, koliko ih je bilo 2016. godine.

Plan za ovu godinu, koji je otkrio predsjednik Lukša Jakobušić, je 50.000 članova, no ako momčad nastavi igrati i pobjeđivati ovakvim tempom, nema sumnje da će i ta brojka ubrzo biti dostignuta i nadmašena.

Članarinu od 50 kuna za djecu i umirovljenike te 100 kuna za odrasle uplatilo je do trenutka objave teksta precizno 43.390 članova, od toga njih gotovo 21.000 preko Udruge Naš Hajduk, dok po broju članova slijede Društva prijatelja Hajduka iz Zadra, Šibenika, Dubrovnika, Zagreba...

- Od osnivanja Hajduka članstvo je bilo važan segment kluba, prošle godine smo se zaustavili na preko 33.000 članova, što je bolje i od 2019. i od 2020 godine. Kada se sve zbroji, od 2011. navijači Hajduka su uplatili preko 20 milijuna kuna članarina. U ovom trenutku imamo više od 16.000 članova, to je super ritam, ako ovako nastavimo vjerujem da ćemo oboriti rekord od 44.000 članova iz 2016. godine - poručili su iz Našeg Hajduka prije mjesec dana, vjerojatno ni sami ne vjerujući da će rekord biti oboren već do rođendana kluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu