Obavijesti

Sport

Komentari 46

Cleveland slavio protiv Dallasa za osmu uzastopnu pobjedu...

Cleveland slavio protiv Dallasa za osmu uzastopnu pobjedu...
6

Do pobjede ih je vodio LeBron James s 27 pogodaka i deset skokova, a Irving je dodao 22. Cavsi sada imaju niz od osam pobjeda zaredom i prvi su na Istoku

VIDEO

Cleveland Cavaliersi su sinoć sa 110-107 nakon produžetka pobijedili Dallas Maverickse produljivši svoj pobjednički niz na osam utakmica.

Do pobjede ih je vodio LeBron James s 27 pogodaka i deset skokova, a Kyrie Irving je dodao 22. James je pogodio polaganje minutu prije kraja produžetka za prednost Cavsa od 106-105. Nakon pokušaja trice Derona Williamsa za Dallas, Irving je pogodio tricu nakon dodavanja Jamesa. Cleveland je u prvoj četvrtini gubio i 16 razlike , a do vodstva je došao tek kada je Irving pogodio tricu deset minuta prije kraja regularnog dijela utakmice za 75-74. To je bila prva od devet promjena vodstva u manje od četiri minute koje su uslijedile. Chandler Parsons je predvodio Dallas s 25 koševa, a Dirk Nowitzki je ubacio 17 uz 11 skokova, dok je Zaza Pachulia dodao 14 koševa i 12 skokova.

VIDEO

New York Knicksi su, iako su ostali bez svog najboljeg strijelca, slavili sinoć. Sa 120-114 su bili bolji od Boston Celticsa u utakmici u kojoj su u trećoj četvrtini ostali bez Carmela Anthonyja nakon što je ozlijedio gležanj. Do pobjede ih je odveo rookie Kristaps Porzingis koji je zabio 26 koševa, a Arron Afflalo, koji je ubacio 24 koša, 20 je zabio u drugom poluvremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 34 koša, a Jae Crowder je dodao 21.

VIDEO

San Antonio Spursi su sa 109-99 slavili protiv Detroit Pistonsa koje su u drugoj i trećoj četvrtini nadigrali s 57-41. Do pobjede ih je odveo raspoloženi Tony Parker koji je zabio 31 koš, a LaMarcus Aldridge je ubacio 22 koša uz 13 skokova za devetu uzastopnu pobjedu Spursa. Manu Ginobili je zabio 15, a Tim Duncan 14 upisavši pritom devet skokova. Pistonsi su se najviše približili Spursima na šest koševa u zadnjoj četvrtini, ali nisu mogli zaustaviti Duncana, Parkera, Aldridgea, Ginobilija i Kawhija Leonarda. Kentavious Caldwell-Pope je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 25 koševa, dok je Andre Drummond postigao 17 pogodaka i upisao 10 skokova.

VIDEO

Oklahoma City Thunder su sa 101-96 pobijedili Minnesota Timberwolvese , a Kevin Durant je u zadnje tri minute utakmice zabio 12 od svojih ukupno 30 koševa za pobjedu. Russell Westbrook je ubacio 22 koša uz 11 asistencija i sedam skokova, dok je Zach LaVine ubacio 21 koš uz devet skokova i četiri asistencije. Shabazz Muhammad je bio najbolji strijelac Timberwolvesa, kojima je ovo sedmi uzastopni poraz, s 20 koševa. Andrew Wiggins je postigao 20 pogodaka za Minnesotu.

VIDEO

Houston Rockets su sa 107-91 bili bolji od Memphis Grizzliesa . James Harden je za pobjedu zabio 25 koševa, dok je Terrence Jones dodao 20, od čega je 10 zabio u zadnjoj četvrtini. Dwight Howard je utakmicu završio sa 17 pogodaka i 14 skokova. U redovima Memphisa najbolji je bio Marc Gasol koji je zabio 20 koševa, dok je Tony Allen ubacio 17, a Courtney Lee 16.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu