Sport

Komentari 13

Conor čudesno miran, Cerrone: Otpuhat ćemo krov dvorane!

Conor čudesno miran, Cerrone: Otpuhat ćemo krov dvorane!

Godinu i tri mjeseca Conor McGregor (31) bio je izvan oktogona, a sad je vrijeme za povratak. No, na novinskoj konferenciji bio je neprepoznatljivo miran i pristojan, a zaradio je i pljesak protivnika, Donalda Cerronea (36)


Počašćen sam što sam opet u UFC-u, u Las Vegasu. Ovdje se moj život promijenio i zahvalan sam što mogu zabavljati gledatelje, zato se jutrom budim. Spreman sam se boriti, 2020. ću započeti na dostojan način i bit će to velika godina. J*beno je dobro biti natrag, započeo je neobično miran Conor McGregor (31)

Da, borilački je svijet spreman za povratak 'zloglasnog', koji više i nije na takvom glasu. Irac nije kasnio, nije imao bocu svog Proper 12 viskija u ruci, rukovao se s Danom Whiteom i Donaldom Cerroneom (36), kao da to nije onaj stari Conor. Nova, godina - novi McGregor, mora da je to odluka povratnika u oktogon.

- Mnogo se promijenilo otkad sam bio privremeni prvak u perolakoj kategoriji, Donald je predviđao da ću izgubiti od Alda - pobijedio sam ga. Predviđao je da sam premalen za laku kategoriju, a pokorio sam tu kategoriju, imali smo dobro vrijeme zajedno - Donald i ja. On je postao obiteljski čovjek, nismo se mnogo čuli - rekao je 'zloglasni', a nakon toga progovorio i o ishodu meča: 

Mixed martial arts (MMA) fighter Conor McGregor attends a news conference in Moscow

- Bit će prolijevanja krvi, ali ne 'zle krvi'. A kako ste tražili neko predviđanje rezultata, bit će to nokaut - objasnio je Irac.

- Za sve vas stručnjake i analitičare, pa zar zaista mislite da mogu samo ušetati u oktogon i reći 'Jebote, pa idemo na pod i tamo ću ga natjerati da se preda', dajte, vratite se u j*benu realnost - rekao je Donald Cerrone.

- Imam stručnjaka za boks, stručnjaka za mješovite borilačke vještine, nutricionista, stručnjaka za kondiciju, treniram svaki dan dva puta, ma bio je ovo najbolji kamp dosad. Zahvalan sam svojem timu koji me prati na ovom putovanju - rekao je McGregor.

- Ja sam toliko uzbuđen prije ovog meča, pa mi ćemo odnijeti krov s dvorane - rekao je 'kauboj'.

Njihov je meč glavni događaj večeri na UFC-u 246 u Las Vegasu, a gledatelji će sa subote na nedjelju, 18. na 19. siječnja, moći uživati u glavnom dijelu večeri od 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu. Glavni meč događaja bi trebao početi između 5.30 i 6 sati ujutro.

Najčitaniji članci