Obavijesti

Sport

Komentari 13

Conor čudesno miran, Cerrone: Otpuhat ćemo krov dvorane!

Conor čudesno miran, Cerrone: Otpuhat ćemo krov dvorane!
1

Godinu i tri mjeseca Conor McGregor (31) bio je izvan oktogona, a sad je vrijeme za povratak. No, na novinskoj konferenciji bio je neprepoznatljivo miran i pristojan, a zaradio je i pljesak protivnika, Donalda Cerronea (36)

VIDEO


Počašćen sam što sam opet u UFC-u, u Las Vegasu. Ovdje se moj život promijenio i zahvalan sam što mogu zabavljati gledatelje, zato se jutrom budim. Spreman sam se boriti, 2020. ću započeti na dostojan način i bit će to velika godina. J*beno je dobro biti natrag, započeo je neobično miran Conor McGregor (31)

Da, borilački je svijet spreman za povratak 'zloglasnog', koji više i nije na takvom glasu. Irac nije kasnio, nije imao bocu svog Proper 12 viskija u ruci, rukovao se s Danom Whiteom i Donaldom Cerroneom (36), kao da to nije onaj stari Conor. Nova, godina - novi McGregor, mora da je to odluka povratnika u oktogon.

- Mnogo se promijenilo otkad sam bio privremeni prvak u perolakoj kategoriji, Donald je predviđao da ću izgubiti od Alda - pobijedio sam ga. Predviđao je da sam premalen za laku kategoriju, a pokorio sam tu kategoriju, imali smo dobro vrijeme zajedno - Donald i ja. On je postao obiteljski čovjek, nismo se mnogo čuli - rekao je 'zloglasni', a nakon toga progovorio i o ishodu meča: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mixed martial arts (MMA) fighter Conor McGregor attends a news conference in Moscow

- Bit će prolijevanja krvi, ali ne 'zle krvi'. A kako ste tražili neko predviđanje rezultata, bit će to nokaut - objasnio je Irac.

- Za sve vas stručnjake i analitičare, pa zar zaista mislite da mogu samo ušetati u oktogon i reći 'Jebote, pa idemo na pod i tamo ću ga natjerati da se preda', dajte, vratite se u j*benu realnost - rekao je Donald Cerrone.

- Imam stručnjaka za boks, stručnjaka za mješovite borilačke vještine, nutricionista, stručnjaka za kondiciju, treniram svaki dan dva puta, ma bio je ovo najbolji kamp dosad. Zahvalan sam svojem timu koji me prati na ovom putovanju - rekao je McGregor.

- Ja sam toliko uzbuđen prije ovog meča, pa mi ćemo odnijeti krov s dvorane - rekao je 'kauboj'.

Njihov je meč glavni događaj večeri na UFC-u 246 u Las Vegasu, a gledatelji će sa subote na nedjelju, 18. na 19. siječnja, moći uživati u glavnom dijelu večeri od 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu. Glavni meč događaja bi trebao početi između 5.30 i 6 sati ujutro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener