Obavijesti

Sport

Komentari 39

Conor izazvao Mayweathera zbog komentara o rasizmu...

Conor izazvao Mayweathera zbog komentara o rasizmu...
1

McGregoru je zasmetalo što ga je Mayweather stavio u kontekst rasizma pa mu je ponudio borbu. Ponosni Irac već drugi put pokušava natjerati Amerikanca u ring...

VIDEO

Svijet se divi McGregoru zbog njegova "trash talka" kojim podiže popularnost. Kad sam ja to radio, pričali su da sam bezobrazan i arogantan. Nisam rasist, ali vidite da rasizam još postoji, rekao je američki boksač Floyd Mayweather.

Perolaki prvak UFC-a Conor McGregor nije mu ostao dužan.

- Ja sam Irac. Moj narod bio je potlačen kroz cijelu povijest. I još uvijek jest. Razumijem osjećaj predrasuda, to mi je u krvi. U mojoj obitelji je duga povijest ratovanja, neka je prezime McGregor bilo kažnjivo smrću - rekao je Conor i ponudio Amerikancu borbu:

- Nemoj me uopće stavljati u taj kontekst rasizma. Ako želiš, možemo dogovoriti borbu. Dat ću ti poštenih 80/20 u moju korist jer je tvoja posljednja borba podbacila u gledanosti. Sad ja kontroliram igru - kazao je Irac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da se spominje borba dvaju svjetova. Dok se Mayweather pripremao na oproštajnu borbu protiv Bertoa, McGregor je rekao da ne bi imao ništa protiv borbe po UFC pravilima.

- Rastavio bih ga s pola snage. To bi trajalo nekoliko sekundi. Kad ne znaš zahvate i poluge, nemaš nikakve šanse. Za nas koji znamo, to bi bilo poput igre s malim djetetom. Ronda Rousey je prvakinja u judu, i ona bi ga pobijedila - rekao je tada McGregor.

Na portal smo postavili i anketu s pitanjem tko bi pobijedio u toj borbi, a 89 posto vas smatra kako bi deblji kraj izvukao Floyd Mayweather.

McGregor je nedavno nokautirao prvaka Josea Alda i uzeo mu pojas u perolakoj kategoriji UFC-a. Mayweather je završio karijeru 49. pobjedom u isto toliko mečeva nakon što je pobijedio borca s Haitija Andrea Berta odlukom sudaca. Prije toga odradio je borbu protiv Mannyja Pacquiaa koja je razočarala sve ljubitelje boksa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje