Obavijesti

Sport

Komentari 2

Conor priznao: Neke stvari s Khabibom otišle su predaleko

Conor priznao: Neke stvari s Khabibom otišle su predaleko
1

Conor McGregor (31) pobjedom protiv Cerronea (35) započeo je svoju borilačku, ali i psihološku renesansu. 'Zloglasnog' nije bilo, a priznao je i da su neke stvari s Khabibom otišle malo predaleko

VIDEO

To je jednostavno takav posao. Na kraju dana, dogodilo se to što se dogodilo. To je to! Neke su stvari možda otišle previše daleko, ali tako je kako je, rekao je za ESPN bivši prvak u lakoj kategoriji i veliki povratnik u oktogon, 'zloglasni' Conor McGregor (31) čiji nadimak polako 'slabi'.

Doduše, možda je tolika količina respekta bila prisutna zbog samog Cerronea i njegove veličine, dok su s Khabibom stvari ipak bile malo drugačije. Priznao je Conor da je malo prekardašio, ali smatra da krivnja nije samo njegova već objašnjava da je Khabib imao prste u svemu. Maltretirao je njegovog sparing partnera i prijatelja Artema Lobova pa je Conor morao odgovoriti napadom u Brooklynu. 

Mixed martial arts (MMA) fighter Conor McGregor attends a news conference in Moscow

- Nije to došlo niotkuda! Postojale su stvari koje su dovele do onoga što je kazano. Nije to stiglo samo od sebe. Sve ono što se ranije događalo, poput situacije s Lobovom - objasnio je Conor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, okrenuo je novu stranicu u svojoj borilačkoj karijeri, ali i životu te će odsad biti fokusiran na svoju vještinu i sam sport. Ipak, željan je uzvrata s Khabibom te će za sljedeći okršaj biti potpuno spreman.

- Napravio sam korak natrag u odnosu na sva ta događanja i sada sam fokusiran na vještinu. Bit će to meč između dva vrlo vješta borca. On ima određene kvalitete i ja imam određene kvalitete. To je jedan vrlo zanimljiv obračun dva vrlo fokusirana borca i to je ono što će se dogoditi u idućem našem meću. Veselim mu se sa smiješkom - objasnio je Conor. 

Podsjetimo, Dana White je nagovijestio da će sljedeći Conorov protivnik biti pobjednik meča između Khabiba i Tonyja Fergusona (35), a bio bi to uzvratni meč nakon listopada 2018. kad je Dagestanac slavio protiv Irca gušenjem u četvrtoj rundi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub