Obavijesti

Sport

Komentari 24

Conor napravio neviđeni cirkus; White: Najveća sramota ikad...

Conor napravio neviđeni cirkus; White: Najveća sramota ikad...
1

Za vrijeme jedne od pressica uoči velikog eventa batine je dobio borac Michael Chiesa. Na njega je, prema pisanju UFC novinara, nasrnuo ludi Irac Conor McGregor

VIDEO

Ljubitelji MMA-a na UFC-u 223 7. travnja konačno će dočekati dugo očekivanu megaborbu između privremenog prvaka Maxa Hollowaya i Khabiba Nurmagomedova. I dok svi jedva čekamo taj spektakl, ukazao se Conor McGregor i 'ukrao' show.

Za vrijeme jedne od pressica uoči velikog eventa batine je dobio borac Michael Chiesa. Na njega je, prema pisanju UFC novinara, nasrnuo ludi Irac Conor.

Novinar Mike Bohn nalazio se u neposrednoj blizini pa snimio kako McGregor baca stolice i stalak za bicikle. Policija je izdala tjeralicu za njim.

VIDEO

McGregorovo hirovito ponašanje potvrđeno je i napuštanjem hotela u kojem se održavala pressica. On je utrčao u svoj SUV uz pratnju i odjurio u nepoznatom pravcu.

- Conor i oko 20 drugih ljudi pušteno je u dvoranu od strane “Mac Life” ekipe, koja je bila akreditirana za ovaj event. Otvorili su im vrata, a oni su uletjeli u zgradu i zaletjeli se prema parkiralištu gdje su se borci ukrcavali u vozila. Počeli su napadi vozila, bacali su kante za smeće i stolice te su uzrokovali posjekotinu Michaela Chiese. Porezao je lice na više mjesta i ne izgleda dobro. Rose Namajunas bila je gotovo pogođena i ona je trenutno vrlo uznemirena, odnosno u blagom je šoku. Jednom od naših zaposlenika slomili su zglob. Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti naše organizacije. Ovi svi borci trebali su mir, u situaciji su kada skidaju kilograme, a onda se pojavila hrpa od 20 propalica koja je napravila to što je napravila - rekao je White pa nastavio:

- Policija je izdala nalog za uhićenje Conora McGregora i trenutno ga traže. Njegov avion nema pravo napustiti New York i ukoliko uzleti biti će prisilno prizemljen. Ukoliko policija ne pronađe Conora, vjerujem kako će se sam predati.

Chiesa je tako ispao najveća žrtva incidenta.

- Chiesa se trenutno nalazi u bolnici i čekamo da vidimo što će biti. Cijelo lice mu je bilo krvavo, ima posjekotine na više mjesta. Nakon ovog namjeravam otići kod Rose Namajunas i provjeriti kako je ona - rekao je White.

Očekuje se da Conor bude dio UFC 223 spektakla, no šef Dana White tvrdi drugačije:

- Koliko ja znam neće doći. Bilo bi sjajno da Conor dođe. Ovo je meč koji je jako važan za njega i njegovu budućnost. Bilo bi sjajno da se pojavi, ali ne. Mislim da nema planove pojaviti se ovdje - rekao je White.

Poslije šoua Conora u četvrtak navečer situacija se dobro zakuhala...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače