Obavijesti

Sport

Komentari 8

Čop se vratio u formu, Kovača je pomazio ždrijeb u polufinalu

Čop se vratio u formu, Kovača je pomazio ždrijeb u polufinalu
1

Do polufinala je Kovač stigao preko Erndtebrücka, Schweinfurta, Heidenheima i Mainza. Još samo Pjaca i Schalke i eto ga opet u Berlinu u finalu

VIDEO

Liverpool je u posljednjoj utakmici 27. kola engleske lige s 2:0 prošao i gostovanje kod Southamptona.

Firmino je zabio u šestoj minuti, Salah u 42., a Lovren je ušao u 89. minuti. Klopp je postao deveti najbrži trener koji je došao do 50. pobjede u Premier ligi, uspio je to u svojoj 95. utakmici (28 remija, 17 poraza).

Zanimljivo, i njegov prethodnik Brendan Rodgers 50. je pobjedu ostvario u 95. nastupu!

Liverpool je zabio 34 gola u gostima, čime je već sada nadmašio učinak iz prošle sezone (33), a Mohamed Salah donio im je ove sezone 29 pogodaka (22 zabio, za sedam asistirao), što je rekord u povijesti Liverpoola za nekog igrača u debitantskoj sezoni.

Također, Salah je zabio 19 golova lijevom nogom, čime se izjednačio s rekorderom Premier lige Robbiejem Fowlerom iz 1994./95.

Firmino je, pak, zabio i asistirao u 12 prvenstvenih utakmica.

Poredak nakon 27 kola: Manchester City 72, Man. United 56, Liverpool 54, Tottenham 52, Chelsea 50 (26), Arsenal 45...

Kovača pomazio ždrijeb

Niko Kovač opet bi mogao Eintracht odvesti do finala Njemačkoga kupa.

Nakon što je prošle godine u finalu izgubio od Borussije Dortmund s 2:1, i ovaj put ždrijeb ga je malo pomazio, pa je u polufinalu izbjegao Bayern.

Naime, današnji je ždrijeb odlučio da će polufinale 17. i 18. travnja igrati Bayer Leverkusen - Bayern, te Schalke - Eintracht.

Do polufinala je Kovač stigao preko Erndtebrücka, Schweinfurta, Heidenheima i Mainza. Još samo Pjaca i Schalke i eto ga opet u Berlinu!

Stuttgart je u pretposljednjoj utakmici 22. kola Bundeslige s 1:0 svladao Borussiju (M) golom Ginczeka, te je s 24 boda pobjegao iz zone ispadanja. Dok je Werder s 3:1 pobijedio Wolfsburg (Augustinsson 4., Kainz 40., 72. / Verhaegh 49.). Josip Brekalo igrao je 69 minuta za goste, imao jednu dobru šansu i 'popio' jedan lakat od suparnika...

Poredak nakon 22 kola: Bayern 56, Leipzig 38, Borussia Dortmund 37, Eintracht 36, Bayer 35, Schalke 34...

Čop zabio i asistirao

Lekin Club Brugge autogolom Clasieja u 90. minuti ispustio je pobjedu kod Beverena (1:1), Mitrović je igrao cijeli susret, Tomečak 62 minute.

Duje Čop donio je golom u 89. minuti Standardu pobjedu 4:3 nad Mouscronom! Duje je asistirao Pocognoliju u 47. minuti za 2:1, ali su gosti preokrenuli na 2:3. Da bi u pravoj drami s igračem manje Standard u 87. minuti izjednačio, a u 89. i pobijedio!

U Poljskoj je Bjeličin Lech odigrao 0:0 kod Arke, pa je Jozakova Legia pobjegla na vrhu četiri boda (41-37), dok mu Gornik i Jagiellonia pušu za vratom sa po 36 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica