Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ćorić bez finala: Vratio se na teren i u pet je minuta izgubio

Ćorić bez finala: Vratio se na teren i u pet je minuta izgubio
1

Dvoboj je u nedjelju prekinut zbog kiše, pri vodstvu Mannarina 3-2 u trećem setu uz prednost mini-breaka u odlučujućem gemu. Na kraju je Francuz pobijedio 4-6, 6-3, 7-6 (4)

VIDEO

Borna Ćorić nije uspio doći do šestog finala na ATP turnirima u karijeri, a prvog u ovoj godini, nakon što ga je Francuz Adrian Mannarino pobijedio sa 4-6, 6-3, 7-6 (4) u nedjeljnom nastavku prekinutog polufinalnog dvoboja u nizozemskom 's-Hertogenboschu.

Dvoboj je u nedjelju prekinut zbog kiše, pri vodstvu Mannarina 3-2 u trećem setu uz prednost mini-breaka u odlučujućem gemu, nakon što su 22-godišnji Zagrepčanin i 30-godišnji Francuz proveli na terenu već dva sata i 32 minute. Nedjeljni nastavak je trajao pet minuta.

Mannarino je osvojio prvi poen i poveo sa 4-2 nakon Ćorićeve pogreške. Borna je vratio 'mini-break' kad je u sljedećem poenu Francuz loptu poslao forhendom u mrežu. No, iako je pogodio oba prva servisa, Ćorić je izgubio sljedeća dva poena, čime je Mannarino stigao do nove tri meč-lopte (6-4), nakon što je dvije već propustio u subotu, pri vodstvu 5-3 u odlučujućem setu.

Ćorić je dočekao još jednu pogrešku Francuza i produžio nadu u novi preokret, no u sljedećem poenu Mannarino je bio agresivniji, došao na mrežu i volejem završio meč. Trećom pobjedom u isto toliko dvoboja s Ćorićem 30-godišnji Francuz se plasirao u svoje sedmo finale na ATP turnirima u karijeri, a još uvijek čeka na prvi naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treće finale za Francuza, Ćorić ostaje na dva naslova

Mannarinu je ovo treće finala na travnatoj podlozi, nakon što je bio finalist turnira u Antalyji prethodne dvije godine. Za svoj prvi naslov igrat će protiv 25-godišnjeg Australca Jordana Thompsona (ATP - 62.) koji je u nastavku prekinutog polufinala pobijedio 32-godišnjeg Francuza Richarda Gasqueta (ATP - 42.) sa 7-5, 6-3. Thompsonu će ovo biti prvo ATP finale u karijeri. Početak finala predviđen je za 14.30 sati.  

Ćorić je ostao na dva naslova (Marakeš 2017. i Halle 2018.) uz još tri finala (Chennai i Marakeš 2016., Šangaj 2018.). Borni slijedi nasup u Halleu, gdje će braniti prošlogodišnji naslov osvojen pobjedom u finalu nad Rogerom Federerom. Ćorić je postavljen za 4. nositelja, a suparnik u 1. kolu mu je Španjolac Jaume Munar (ATP - 74.).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića