Sport

Komentari 8

Corinna uoči Schumijevog 50. rođendana: Dajemo sve od sebe

Corinna uoči Schumijevog 50. rođendana: Dajemo sve od sebe

Michael Schumacher nastradao je na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Od tada se zna jako malo o njegovom zdravstvenom stanju, obitelj informacije daje na kapaljku. Schumi će u četvrtak napuniti 50 godina

Michael Schumacher će u četvrtak napuniti 50 godina, a njegova supruga Corinna je u jednom od rijetkih obraćanja javnosti otkrila kakvo je stanje legendarnog vozača Formule 1.

- Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da činimo sve što je moguće da mu pomognemo - poručila je Corinna.

- Molim Vas za razumijevanje što ovako osjetljive teme poput zdravlja držimo u privatnosti, to su bile i Michaelove želje. Hvala vam puno za prijateljstvo i želimo vam zdravu i sretnu 2019. godinu - dodala je Corinna Schumacher u svojoj poruci svim zabrinutim obožavateljima.

Od nesreće je prošlo pet godina

Michael Schumacher nastradao je na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Prije pet godina udario je glavom u stijenu u francuskim Alpama, prošao je dvije operacije i stavljen je u umjetnu komu.

U komi je bio pet mjeseci, a probudili su ga u lipnju 2014. godine i prebacili na kućnu njegu u dom Schumacherovih u Švicarskoj. Za njega se svakodnevno brinulo 15 vrhunskih stručnjaka. Jedan od rijetkih izvan obitelji koji ima pristup Schumiju je njegov bivši šef iz Ferrarija Jean Todt.

Svih ovih godina obitelj je informacije o njegovom zdravstvenom stanju držala u strogoj tajnosti. U rijetkim situacijama kada se obraćala javnosti, Corinna Schumacher je molila za privatnost.

- Podržite nas u zajedničkoj borbi s Michaelom. Važno nam je da pustite liječnike da rade u miru. Molim vas, vjerujte njihovim priopćenjima i ostavite liječnike i našu obitelj na miru - rekla je ubrzo nakon nesreće Michaelova supruga. 

Neprovjerene glasine koje je obitelj Schumacher morala demantirati

Obitelj je komentirala Schumacherovo stanje jedino u slučaju demantiranja glasina koje su se, kako je vrijeme odmicalo, gomilale. Bilo je svakakvih nepotvrđenih i neprovjerenih informacija pa čak i navoda da se čudotvorno oporavlja i da može hodati. 

Corinna i Michael Schumacher su u braku od 1995. godine, a zajedno imaju dvoje djece - 21-godišnju Ginu Mariju i 19-godišnjeg Micka.

Michael Schumacher goes skiing

Kronologija Schumijeve nesreće: