Obavijesti

Sport

Komentari 11

Cormier i dalje prvak! Calvillo 'ugušila' borkinju sa silikonima

Cormier i dalje prvak! Calvillo 'ugušila' borkinju sa silikonima
2

Anthony Johnson objavio je kraj karijere nakon što ga je prvak poluteške kategorije Daniel Cormier 'ugušio' na UFC 210. Cura s umjetnim grudima izgubila je od Cynthije Calvillo

VIDEO

Daniel Cormier ostao je prvak poluteške kategorije! Prekidom u drugoj rundi na spektakularnom UFC 210 u New Yorku pobijedio je Anthonyja Johnsona koji je nakon borbe šokirao sve i objavio kraj velike karijere. 

Uzdrmao prvaka, ali više od toga nije mogao

- Za ovo je znala samo moja obitelj i prijatelji - rekao je Anthony Johnson.

Cormier je opet dobio Johnsona, koji je iznenadio prvaka u prvoj rundi. Ali više od toga nije mogao. Cormier je bio uzdrman, ali vratio se i pokazao zašto je prvak. Srušio je Johnsona, došao mu na leđa i 'otvorio ga' udarcima da bi ga uhvatio vrat i prisilio ga na tapkanje. Cormier je tako drugi put obranio naslov i pitanje je hoće li ga braniti jer bi mogao prijeći u tešku kategoriju.

Čudna situacija i pobjeda Mousasija

Gegard Mousasi pobijedio je Chrisa Weidmana tehničkim nokautom u drugoj rundi, no nakon te borbe mnogi su ostali u čudu i nikome nije bilo jasno što se događa.

Weidman je bio bolji na početku borbe, Mousasiju je trebalo neko vrijeme da se probudi, a to je napravio u drugoj rundi gdje je bio dosta bolji od Weidmana. I tu dolazimo do kontroverzne situacije. 

Mousasi iz klinča pogađa Weidmana koljenom u glavu, sudac Dan Miragliota prekida borbu zbog sumnje u ilegalna koljena. Weidman je u to vrijeme bio na podu i činilo se da je u nokautu. Ponovljena snimka pokazala je da su oba Mousasijeva koljena bila dopuštena, a kako je Weidman nakon toga ležao, sudac je proglasio kraj.

E sad, možda je Weidman ovdje napravio veliku pogrešku. Ako je malo odglumio i pokušao 'iskamčiti' nekakvu kaznu za protivnika, to mu se vratilo jer sudac je, nakon što se ispostavilo da su udarci koljenom bili legalni, u konzultacijama s liječničkim timom odlučio da je Weidman bio u nokautu i Mousasija je proglasio pobjednikom.

Chris, ovako prolaze glumci...

Cura s umjetnim grudima izgubila

Puno prašine podigla je borba Cynthie Calvillo i Pearl Gonzalez.

Iz razloga koje nemaju veze s borbom. Prvo je upitno bilo zašto su uopće dobile šansu na glavnom programu, jer se radi o dosta nepoznatim borkinjama pa su mnogi zaključili da su se tamo našle jer su jednostavno - atraktivne.

Još kad je komisija zabranila Gonzalez nastup jer ima umjetne grudi pa ipak popustila i dala joj dozvolu... Calvillo je bila uvjerljiva, dominirala je u sve tri runde, ali tek je minutu prije kraja uspjela završiti borbu nakon zahvata gušenjem.

Bio je to debi u UFC-u za Pearl Gonzalez koji nije prošao onako kako se nadala.

Ostale borbe

U preostalim borbama Thiago Alves pobijedio je Patricka Cotea sudačkom odlukom nakon tri runde. Charles Oliveira iznenadio je bivšeg Bellatorovog prvaka Willa Brooksa kojeg je 'ugušio' na polovici prve runde. Myles Jury je brzo riješio Mikea De La Torrea, a Patick Cummins bio je bolji od Jana Blachowicza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica