Obavijesti

Sport

Komentari 28

Cormier: Stipe je u krivu... Bez razloga je poletio u nebo, svaki dio mene zna da ću biti prvak

Cormier: Stipe je u krivu... Bez razloga je poletio u nebo, svaki dio mene zna da ću biti prvak

Daniel Cormier po treći put ulazi u kavez protiv Stipe Miočića. Uvjeren je u pobjedu, kaže da je odradio najjači kamp posljednjih nekoliko godina, a trilogija sa Stipom bit će mu posljednja borba u karijeri

VIDEO

Ostalo je još tjedan dana do konačnog raspleta najveće trilogije modernog UFC-a. Stipe Miočić branit će titulu protiv Daniela Cormiera u borbi kojom će jednom za svagda zaključiti tko je teškaški BMF svijeta te ponijeti laskavu titulu najopakijeg čovjeka na planeti.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić u 24 pitanja

Pokretanje videa...

Filip Pejić u 24 pitanja 06:31

Miočić je u vjerojatno najboljoj formi u karijeri sudeći prema sadržaju na društvenim mrežama, decidiranim i odmjerenim izjavama te mentalnom sklopu uoči trećeg okršaja s DC-em.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odradio je odličan kamp i spreman je za posljednji rat s najvećim rivalom, no nešto će se pitati i Cormiera. Bivši prvak poluteške i teške kategorije također je u vrhunskoj formi i kao i u dva prijašnja okršaja - presudit će nijanse.

- Osjećam se dobro. Umoran sam jer ovo je bio stvarno dugi pripremni kamp, ali takav je morao biti ako želim napraviti uspjeh, kao što ću napraviti idućeg vikenda. Imam dovoljno vremena za u potpunosti se oporaviti - rekao je Cormier tjedan dana uoči borbe pri javljanju uživo tijekom prijenosa UFC Fight Night 174.

'Crna zvijer' nokautirala Rusa i skinula rekord: 'Moram obaviti veliku nuždu... Oh, pa što ima?'
'Crna zvijer' nokautirala Rusa i skinula rekord: 'Moram obaviti veliku nuždu... Oh, pa što ima?'

Paula Feldera zanimao je DC-ev komentar na Miočićevu izjavu u kojoj je rekao da je prva borba bila slučajnost te da se tako nešto teško može ponoviti.

- Stipe je u krivu. Kaže da je prva borba bila slučajnost, ali ako pogledate vrijeme koje smo on i ja proveli u oktogonu jasno možete vidjeti da sam većinu vremena vodio. To što on govori je ludost, no za mene je dobro čuti takav njegov stav. Čini se da mu je pobjeda dala veliku dozu samopouzdanja, bez razloga mu je otišlo u nebo i to bi mu mogao biti problem. Svatko je mogao vidjeti da sam ga pobjeđivao.

Amerikanac je naglasio kako se ovoga puta nije štedio u pripremnom procesu kao što je to činio zadnji put kada je fokus bio da sačuva tijelo od ozljeda.

- Najvažnije mi je bio odraditi pripremni kamp na pravi način. Važno je bilo trenirati kao nekad, kao što sam trenirao za borbe protiv Jonesa ili Gustafssona. Za prošlu borbu sam napravio puno prilagodbi. Leđa mi nisu bila dobro, pa sam trenirao lakše. Čim bi osjetio neke poteškoće bih stao. Davao sam sve od sebe samo da dođem do borbe. Sad sam u fazi da bih lako prihvatio da do borbe ne dođe. Cilj mi je bio pripremiti se da budem najbolji što mogu. Trčao sam, dizao sam utege i sparirao tri puta u tjednu. Napravio sam sve što mogu da bi idućeg vikenda moja ruka bila u zraku.

Felder je DC-a upitao hoće li mu borba sa Stipom biti posljednja u karijeri.

- Vjerujem da je to moj posljednji izlazak na borbu u životu. Puno sam toga žrtvovao i mislim da uz sve što se događa u svijetu, trebam biti kod kuće sa svojom trudnom suprugom i dvoje djece. Želim otići kao najbolji na svijetu, kao Georges St-Pierre. Ovo bi trebao biti moj ultimativni trenutak pod svjetlima reflektora - rekao je s osmijehom pa zaključio:

- Pobijedit ću ga tako da ću biti najbolji ja, tako što ću biti bolji od Stipe Miočića. Proveo sam s njim do sada 25 minuta u Octagonu i nema dijela mene koji misli da je on bolji od mene. Osjećam da ga mogu pobijediti u svakom aspektu borilačkog sporta. Dok radim svoj posao i držim se plana, on ne može napraviti ništa čime bi me pobijedio. Bit ću ponovno UFC-ov prvak teške kategorije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova