Obavijesti

Sport

Komentari 177

CR7: Stalno moram dokazivati da sam dobar, a to je iritantno

CR7: Stalno moram dokazivati da sam dobar, a to je iritantno
1

U Juventusu su vidjeli da ne prodajem maglu, vidjeli su da sam Cristiano Ronaldo i da nisam tek tako osvojio pet Zlatnih lopti i pet Liga prvaka. Ali pritisak utječe na mene i moju obitelj, rekao je Portugalac

VIDEO

Svi kao da jedva čekaju da promašim, požalio se Cristiano Ronaldo. 

U prvoj sezoni u Juventusu zabio je 28 golova, ali s novim je klubom ispao iz Lige prvaka i ostao bez talijanskog kupa. U prvoj sezoni u dresu Stare dame osvojio je Seriju A, ali to je Juventus i bez njega uspješno osvajao zadnjih sedam godina.

- Živcira me što svake godine moram dokazivati da sam dobar, umoran sam već od toga. Ne radi se samo o meni, tu je i moj sin, moja majka... Pritisak utječe na sve oko mene. Svi me vide kao čovjeka koji nema problema. To što sam uspješan i imam novca, ne znači da nemam briga - rekao je Ronaldo u intervjuu za El Pais.

U Seriji A zabio je 21 gol, za titulu najboljeg strijelca bori se s Quagliarellom koji je zabio dva više, ali Ronaldo je imao čak 29 udaraca više od njega. Isti broj golova kao Ronaldo zabili su Atalantin Zapata i Milanov Piatek. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mnogi su sumnjali kad je Realov dres zamijenio Juventusovim, ali Ronaldo je nastavio tamo gdje je stao u Madridu - trpati i rušiti rekorde.

- Moraš biti skroman - rekao je Ronaldo, isti onaj Ronaldo koji se ne tako davno proglasio najvećim nogometašem u povijesti jer, kako je tada rekao, ne vidi čovjeka koji radi takve stvari kakve on radi.

Čudno da nije vidio, jer ne tako daleko bio je netko tko je radio sve to pa još i bolje. Mnogi će reći da je Ronaldov najveći problem taj što živi i igra u eri Lionela Messija zbog kojeg je često imao etiketu 'vječno drugog'. 

U međuvremenu je postao skroman, stigao je u Juventus i sjajno se prilagodio na novu klimu.

- Vidjeli su da ne prodajem maglu, vidjeli su da sam Cristiano Ronaldo i da nisam tek tako osvojio pet Zlatnih lopti i pet Liga prvaka - rekao je Ronaldo i otkrio što mu je bio izvor dodatne motivacije.

- Govorili su 'već mu je 35 godina', 'gotov je'. Ali onda poželiš iznenaditi ljude. Samo čekaju da promašim u bitnoj utakmici, ali na to sam navikao i na to moram biti spreman - dodao je Ronaldo.

Izašao crtić s Ronaldom kao superherojem

‘Cristiano Ronaldo: Striker-Force 7'. 

To je ime crtića u kojem je Ronaldo superheroj.

- Nogomet povezuje ljude, na isti način to rade animirani filmovi. Zato sam ušao u taj projekt u kojem sam kombinirao nogomet i superheroje i sve želim podijeliti sa svojim fanovima - rekao je Ronaldo nedavno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram