Obavijesti

Sport

Komentari 262

Hrabri Porto s igračem manje šokirao je Ronalda i Juventus!

Hrabri Porto s igračem manje šokirao je Ronalda i Juventus!

Kakva utakmica u Torinu. Porto je izgubio 3-2, ali i taj rezultat mu je bio dovoljan za prolazak u četvrtinu finala ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Moglo je i sa manje drame, ali Taremi je umalo 'pokopao' svoju momčad

Porto je izgubio od Juventusa u Torinu 3-2 i ukupnim rezultatom 4-4 (više golova u gostima) izborio četvrtfinale u nevjerojatno uzbudljivoj utakmici.  Portugalska momčad izdržala je sve nalete Talijana i na kraju krajeva zasluženo izborila prolaz.

Senzacija u Portu: Pali su očajni Juventus i nevidljivi Ronaldo!
Senzacija u Portu: Pali su očajni Juventus i nevidljivi Ronaldo!

Moglo je to i sa puno manje drame, ali Taremi je dobro 'zakuhao' svojoj momčadi, no nakon svega pamtit će se samo prolaz njegove momčadi. 

Porto je vrlo hrabro otvorio utakmicu i izgledao kao da oni ganjaju rezultat, a ne suprotno. To im se i isplatilo u 17. minuti kada je Demiral srušio Taremija, a Oliveira pogodio iz penala.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

Juventus nije bio naročito opasan pa je Porto otišao na predah s prednošću 1-0, a nakon povratka na teren dogodila se prava drama u nekoliko minuta. 

Prvo je Chiesa skinuo paučinu u 49. minuti i vratio Juventusu nadu za ostatak susreta, a dodatni vjetar u leđa dobili su kada je Taremi glupim drugim žutim zaradio isključenje.

Chiesa je u 63. minuti zabio i svoj drugi gol i potpuno vratio utakmicu na početak. Dobro, ne baš početak jer Talijani su u tom trenutku bili prepuni samopouzdanja, a imali su i igrača više. Imao je Juventus nekoliko odličnih prilika, ali Porto je svaki put pronašao način za spas i utakmica je otišla u produžetke. 

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

A tamo je bilo prilika za obje momčadi, a prvi je svoju iskoristio Porto. Strijelac prvog gola iz penala, Sergio Oliveira, zabio je ponovno iz prekida. Kapetan Porta je uputio snažan udarac ispod živog zida i prevario cijelu talijansku momčad i slavlje Portugalaca moglo je početi. Ili nije? Jer Rabiot je golom glavom samo dvije minute kasnije vratio nadu svojoj momčadi kojoj je za četvrti gol na utakmici falilo snage, sreće, a i vremena pa je tako Porto u nevjerojatnoj završnici ostvario prolazak zbog više golova u gostima. Svaka čast objema momčadima na predstavi, ali Portugalci su ti koji su u konačnici i više zaslužili prolazak dalje.

Ronaldo ga gledao s klupe: Morata sam preokrenuo Lazio
Ronaldo ga gledao s klupe: Morata sam preokrenuo Lazio

Najbolji strijelac svih vremena Cristiano Ronaldo danas je bio potpuno nevidljiv na terenu. Je li njegovo vrijeme konačno prošlo?

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Uzvratna utakmice osmine finala Lige prvaka: Juventus-Porto 21.00 , Allianz stadion, Torino
Juventus
Chiesa 50' 63' Rabiot 117'
3 : 2
Porto
Oliveira 19' (11m) 115'
Sortiranje događaja
120'

KRAAAAAAJ. Porto je izdržao i izborio četvrtfinale Lige prvaka u nevjerojatno uzbudljivoj završnici susreta u Torinu. Portugalci, kapa do poda. Kakva utakmica ljudi moji. Tko je gledao ovu utakmicu, nije promašio ni milimetra. Svaka čast objema momčadima, ali Porto je na kraju zasluženo izborio prolaz dalje.

120'

Juventus traži penal, ali očito je de Ligt simulirao.

117'

GOOOOL. Rabiot ponovno vraća nadu Juventusu. Francuski veznjak je zabio glavom i dao još nekoliko minuta nade svojoj momčadi.

115'

GOOOOOOLLLL. Portooo je zabiooo. Oliveira se zaletio i pucao snažno iz slobodnjaka. Juventusov živi zid je poskočio, a lopta je prošla ispod njih.

114'

Morataaaa. Ne može do gola španjolski napadač na večerašnjoj utakmici. Danas jednostavno nije njegov dan.

Komentari 262