Obavijesti

Sport

Komentari 59

Cristiano Ronaldo iz Rimčeve firme kupio automobil od 9 mil. eura! Stigao mu je u S. Arabiju

Cristiano Ronaldo iz Rimčeve firme kupio automobil od 9 mil. eura! Stigao mu je u S. Arabiju

Portugalac je prije dvije godine kupio Bugatti Centodieci, firme koja je u vlasništvu hrvatskog poduzetnika Mate Rimca, dobio ga je prošle godine, a sada je njegov ljubimac stigao u Saudijsku Arabiju

VIDEO

Za jedan sat zaradi 23 tisuće eura eura, nakon jednog tjedna bude bogatiji za gotovo četiri milijuna eura, a koliko onda zarađuje mjesečno? Pa, na računu se pojavi oko 16 milijuna eura. Računica je to plaće Cristiana Ronalda (35) koji će godišnje od ugovora u Al Nassru utrži oko 200 milijuna eura. No to je samo što se tiče nogometa, a gdje su još prihodi od sponzora, reklame. Prije dvije godine je postao prvi sportaš koji je u karijeri zaradio milijardu dolara, a zarada se samo penje. 

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo 02:45

Ima nekoliko nekretnina diljem Europe, jahte, lanac hotela, ali ono u čemu prednjači su automobili. Ronaldo je veliki ljubitelj brzine i luksuznih jurilica pa je zato sebi priskrbio pravu flotu koju drži u nekoliko garaža! 

Friendly - Saudi Pro League XI v Paris St Germain

Da, neki kažu kako je igrač Al Nassra vlasnik čak 20 automobila, neki se nalaze u Manchesteru, Lisabonu, Torinu, dok neke čuva u Madridu gdje je živio devet godina. Otkako je preselio u Saudijsku Arabiju, trebalo je pobrinuti se i za prijevoz cijele flote automobila. 

Portugalac je prije dvije godine kupio Bugatti Centodieci, firme koja je u vlasništvu hrvatskog poduzetnika Mate Rimca, dobio ga je prošle godine, a sada je njegov ljubimac stigao u Saudijsku Arabiju pa će se moći njime pohvaliti novim prijateljima šeicima u Rijadu. Postiže maksimalnu brzinu od 300 km na sat, ubrzanje do 100 km na sat postiže za 2,4 sekunde, a Bugatti je proizveo samo deset ovakvih automobila. I jedan je pripao Ronaldu. Teži dvije tone, ima sedam brzina, a košta devet i pol milijuna eura. Cristiano je dao ugravirati i svoje inicijale, kako netko slučajno ne bi pomislio da automobil nije njegov.

Pravo bogatstvo u garaži

"Nadahnuti povijesnim modelom, Centodieci svojim performansama koje oduzimaju dah i pionirskim dizajnom pomiču sve granice mašte. Sa suvremenom interpretacijom klasičnog oblika klina i s kultnim motorom W16, Centodieci elegantno prenosi EB110 u novo tisućljeće. Deset vozila ograničene serije odlikuju se savršenom elegancijom i skulpturalnom ljepotom, čineći Centodieci istinskim, opipljivim umjetničkim djelom", stoji na stranicama Bugattija.

U njegovoj se garaži od ranije već nalaze Ferrari F430, Rolls-Royce Phantom, potom Lamborghini Aventador i Maserati GranCabrio, Bentley Continental GTC, kao i McLaren Senna kojeg si je poklonio prije nekoliko godina za 750.000 funti te brojni drugi automobili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju