Obavijesti

Sport

Komentari 1

Crni ponedjeljak za HR tenis: Ispali Vekić, Martić i Pavić...

Crni ponedjeljak za HR tenis: Ispali Vekić, Martić i Pavić...
1

Utorak će valjda biti nešto ljepši za hrvatski tenis. U 11 sati u Dubaiju će na teren Marin Čilić protiv Benoita Pairea, ali i u paru s Novakom Đokovićem (Ram/Salisbury)

VIDEO

Ponedjeljak za zaborav za hrvatski tenis najkraći je, ali i, nažalost, najtočniji opis početka teniskog tjedna za Hrvate i Hrvatice. Ne sve, ali za gotovo sve najveće adute, pogotovo ženske. Već na startu jakog WTA turnira u Dohi oprostile su se dvije najbolje hrvatske tenisačice, Petra Martić i Donna Vekić, dok je u Dubaiju je Mate Pavić izgubio u konkurenciji parova s Brunom Soaresom od Henrija Kontinena i Nijemca Jan-Lennarda Struffa 7-6 (2), 7-6 (4).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Martić je morala čestitati Barbori Strycovi (6-4, 1-6, 2-6), Čehinji koju je izbacila prošlog tjedna u drugom kolu Dubaiju. Bilo je tada dvaput po 6-3 za Dućanku koja je niz nastavila i ovdje dobivši prvi set , da bi neobjašnjivo potonula u sljedeća dva osvojivši tek tri gema. Čehinji je to druga pobjeda nad Martić u šestom susretu, prva nakon onog inicijalnog 2011. u Sydneyju, pa naša najbolja tenisačica ni u trećem pokušaju nije uspjela u katarskoj prijestolnici proći prvo kolo.

Vekić, za usporedbu, jest samo jednom (2016.), no nije ono što je Strycova, odnosno revanširati se Igi Swiatek za poraz u trećem kolu Australian Opena. Mjesec dana kasnije rezultat gotovo pa preslikan (7-5, 6-3 u Melbourneu, 6-4, 7-5 u Dohi) za 18-godišnju Poljakinju premda je Osječanka ovaj puta imala kudikamo više prilika, međutim, loša igra na servisu odnijela je sve u vjetar. U prvom setu gubila je četiri početna udarca, dok je u drugom vodila 5-3 izgubivši potom četiri gema zaredom.

Utorak će valjda biti nešto ljepši za hrvatski tenis. U 11 sati u Dubaiju će na teren Marin Čilić protiv Benoita Pairea, ali i u paru s Novakom Đokovićem (Ram/Salisbury). U parovima će u Emiratima sutra igrati i Ivan Dodig s Filipom Polašekom (Ebden/Paes), dok već sad možemo čestitati Nikoli Mektiću i Wesleyju Koolhofu jer pitanje je tek koliko će gemova izgubiti od dva Al Janahija, tri, četiri ili pet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe