Obavijesti

Sport

Komentari 3

Crnogorski rukometaši: Dobra večer, đe se može pojest' kolač

Crnogorski rukometaši: Dobra večer, đe se može pojest' kolač
1

Vjerojatno nemaju prevelikih ambicija na ovom Europskom prvenstvu jer su u jako teškoj skupini, ali Crnogorci jamče kako će se potući za prolazak. Ali prije toga - u kolačima

VIDEO

Ležerna šetnja Vukovarskom u centru Zagreba u četvrtak kasno navečer. Hladno je, nema previše ljudi. Ali odjednom smo primijetili ljude u crnim jaknama s uvezenim orlom na prsima kako se šeću kao da traže nešto. Nije nam trebalo dugo da zbrojimo dva i dva i shvatimo - pa to su rukometni reprezentativci Crne Gore. Bilo ih je četiri-pet u skupini.

Stigli su u Zagreb dva dana prije početka Europskog prvenstva, gdje će u Areni igrati protiv Njemačke, Makedonije i Slovenije, a smješteni su u hotelu International. Išli su u suprotnom smjeru, ali odjednom su stali i djelovali izgubljeno. Vratili su se do nas i upitali:

- Dobra večer, ima li đe ođe u blizini kakvo mjesto da se pojede kolač?

- Ima dosta mjesta, ali nismo sigurni rade li. Znamo za jednu palačinkarnicu u blizini ako vam to odgovara - odgovorili smo im i nastavili smo ležerno razgovarati.

- Dečki, vi ste sigurno reprezentativci Crne Gore. Eto, niste ni izašli iz hotela, a odmah ste naletjeli na sportskog novinara - poentirali smo.

- Teška vam je skupina, ali mislim da biste se mogli potući za drugi krug s Makedoncima - konstatirali smo, na što je jedan od njih odgovorio:

- Ma i sa Slovencima! Protiv Nijemaca jedino nikako ne možemo.

- Pusti ti to, idemo se mi prvo potući u kolačima - kazao je drugi.

Zahvalili su nam na pomoći i zaputili na nešto slatko u obližnju palačinkarnicu, a ubrzo je i druga skupina reprezentativaca krenula u tom smjeru. 

- Dečki, sretno na prvenstvu - rekli smo za kraj kratkog, ali ugodnog razgovora sa susjedima koji možda jesu autsajderi, ali su svakako neopterećeni i imaju smisla za humor.

Jedno je sigurno, "đetići" barem nisu imali prolema sa sporazumijevanjem kao bivši reprezentativac i izbornik Slavko Goluža, koji je u Njemačkoj jednom naručio - "Kaffee und kolač".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke