Obavijesti

Sport

Komentari 108

Cro Cop i Mavrović zajedno u ringu: Mirko mu razbio arkadu

Cro Cop i Mavrović zajedno u ringu: Mirko mu razbio arkadu
3

Želim reći da me Žac oduševio na treningu. Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je 10 godina manje, rekao je Cro Cop o treningu s Mavrovićem

VIDEO

Mirko Filipović i Željko Mavrović u petak su zajedno trenirali, a Cro Cop je dojmove o tom sparingu podijelio na Facebooku. Mirko nije otkrio vraća li se Mavrović u ring, ali tvrdi da ga je 'Šaka sa Srednjaka' oduševila na treningu.

- Pozdrav! U ponedjeljak sam započeo sa sparinzima i trajat će još tri tjedna, na prvom sparingu sam zaradio šunku ispod oka od Mladena Brestovca, blokirao sam jedan direkt sa lijevim okom, ali sve ok, takav je posao. Ovaj status želim posvetiti našoj boksačkoj legendi Željku Mavroviću sa kojim sam danas prvi put sparirao ako ne računamo naš prvi sparing još 1992. kad sam prvi puta obukao rukavice u životu i kada me Žac prebio kao mačku. To je bilo u Varaždinu u sklopu Žacovih priprema za Olimpijske igre u Barceloni, više se ni ne sjećam kako je mene uopće dopalo da spariram i tko me nagovorio, ali sjećam se da sam bio sav krvav, "odro" me od batina - napisao je Filipović na Facebooku, te dodao:

- U međuvremenu je Žac je stasao u boksačkog šampiona čije mečeve sam sa nestrpljenjem čekao. Nakon meča sa Lewisom Žac se povukao i 14 godina mirovao. Počeo sam ga viđati u core gym-u kako fanatično trenira. Uglavnom, večeras mi je došao na sparing. Nažalost sparirali smo samo tri runde jer je Željku u jednom klinču gadno pukla arkada od mog lakta, bilo je to nenamjerno i potpuno slučajno, ali posjekotina je bila gadna i nismo mogli nastaviti. U medijima su se pojavile vijesti da se Željko vraća, ja ne znam je li to istina niti sam ga pitao o tome, on će to sam reći ako do toga dođe, ali želim reći da me Žac oduševio na treningu. Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je 10 godina manje, nevjerovatno. Toliko je eksplozivan, brz, pokretan i kondicijski dobar da ako se zaista odluči vratiti bit će zaista prava prijetnja za sve poluteškaše unatoč svim skepsama i kritičarima, vjerujte mi. Trenira sa Vladom Božićem i mogu reći da se izvrsno slažu u boksačkom smislu. Nadam se da će mu rana brzo zarasti i da ćemo još koji puta odsparirati do mog nastupa jer boljeg boksačkog sparing partnera ne mogu poželjeti iako da budem iskren i sam sam bio skeptik oko ideje eventualnog povratka i njegovih mogućnosti, ali je Željko večeras otklonio svaku sumnju u pitanje može li on to, pitanje je želi li to zaista, a ako želi i ako odluči nastupiti, neka ga se čuvaju svi koji mu uđu u ring - zaključio je Cro Cop.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica