Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cro Cop operirao koljeno, vraća se za 15-ak dana

Cro Cop operirao koljeno, vraća se za 15-ak dana
1

Mirko Filipović je zbog bolova u koljenu morao otkazati planiranu borbu, a nakon operacije neće dugo izbivati iz ringa, nastupit će već u rujnu

VIDEO

Odlično se osjećam. U početku moram strogo mirovati, a za oko dva tjedna već ću početi s rehabilitacijom, rekao je Mirko Filipović nakon operacije koljena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu. Iako operacija koljena nikad nije jednostavna, Mirko je siguran da neće dugo izbivati iz ringa.
- Vratit ću se ja u ring već 22. rujna - najavio je Cro Cop i tako otkrio svoj plan za idući meč. Protivnik se još uvijek ne zna, iako se u kuloarima najčešće spominje nizozemski borac Alistair Overeem.
- Volio bih se boriti protiv Overeema, zna se i zašto - rekao je Filipović za borbu s Nizozemcem, iz čijeg su tabora u posljednje vrijeme stizale neke "otrovne" kritike na račun hrvatskog borca.
Filipović je izuzetno nestrpljiv, ove je godine odradio samo jednu borbu i jedva čeka ponovni ulazak u ring. Prije nego krene u novu seriju borbi pod okriljem DREAM-a, Mirko će ipak morati obaviti kompliciranu rehabilitaciju u Zagrebu i Puli.
- Daleko je još kraj moje karijere, nemojte me otpisati - kaže dobro raspoloženi hrvatski borac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu