Sport

Komentari 43

Cro Cop velikog srca: Pomogao azilu za životinje s 10.000 kn

Cro Cop velikog srca: Pomogao azilu za životinje s 10.000 kn

Petnaestak dana nakon što je pomogao azilu u Čakovcu, Cro Cop je opet pokazao koliko mu znače životinje. Ovaj je put pomogao štencima iz udruge Rocco u Vinkovcima

Hvala Mirku Filipoviću! Osim što je odmah reagirao i odlučio pružiti smještaj za dva štenca za koje smo uporno apelirali, ovaj čovjek je zajedno za svojim CRO COP TEAMOM skupio velikih 10 000 kn kako bi nam pomogao u podmirenju veterinarskih troškova, objavila je vinkovačka udruga 'Rocco' na svojoj Facebook stranici.

Petnaestak dana nakon što je pomogao azilu u Čakovcu, Cro Cop je još jednom pokazao koliko mu znače životinje. Dva je mališana dodao svojoj veseloj družini kod kuće, a udruzi je uplatio 10 000 kuna pomoći.

Ovo nije prvi put da hrvatski borac pomaže životinjama

Podsjetimo, nedavno je iz azila Prijatelji iz Čakovca udomio kujicu Megy, a ovaj put je dugogodišnji borac donirao istoimenom azilu 13 tisuća kuna za popravak krova.

- Javio mi se Mirko prije par dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz našeg azila i koja se gledajući mene na TV-u sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l' nam nedostaje hrana. A ja sam k'o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju - rekla je Aleksandra Hampamer, volontera azila kojemu je Mirko donirao novac, pa dodala:

- Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio 13 tisuća kuna da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car - rekla je za Mirka, koji je ovih dana poslao poruku svima: - Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je. Ne kupujte pse - udomite ih!.

Najčitaniji članci