Obavijesti

Sport

Komentari 37

Cro Cop se vraća! Odradio je prvi trening nakon moždanog

Cro Cop se vraća! Odradio je prvi trening nakon moždanog
1

Vratio sam se u dvoranu, objavio je presretni Cro Cop pozirajući u rukavicama kraj boksačke vreće. Mirko Filipović otišao je u mirovinu prije mjesec i pol dana zbog moždanog udara...

VIDEO

Mirko Filipović imao je moždani udar prije mjesec i pol dana, ali on jednostavno ne može bez borilačkih sportova. Pa tko bi mu i zamjerio, u treningu je gotovo od djetinjstva. On se više ne smije boriti, ali zato smije trenirati, bez čega ne može. Najbolji hrvatski borac u povijesti navukao je rukavice po prvi put nakon pobjede nad Royom Nelsonom u veljači i odmjerio snagu s - vrećom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vratio sam se u dvoranu! - objavio je presretni Cro Cop pozirajući u rukavicama kraj boksačke vreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

back to the gym..😀👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Mirko je nekoliko dana nakon borbe u veljači Bellatoru doživio moždani udar i liječnici su mu zabranili bilo kakve borbe i treninge na neko vrijeme. Napokon je dobio dopuštenje od liječnika da smije započeti s lakšim treninzima, a on je jedva dočekao. 

- Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo nedostaju i teško funkcioniram bez njih. Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako - rekao je nedavno Cro Cop. a želja mu se konačno i ispunila.

Pokretanje videa...

00:19

Iako je u mirovini i ne smije se više boriti, Mirko jednostavno ne može bez borilačkih sportova. On je prije tjedan dana gostovao na seminaru borilačkih sportova u Vicenzi gdje je mladim borcima pokazivao neke poteze koje je naučio tijekom bogate karijere i dijelio savjete koji će im sigurno jako dobro doći. Ipak je riječ o borcu koji je odradio ukupno 52 borbe, uz 38 pobjeda, samo 11 poraza, dva neriješena i jedan nevažeći meč.

Legendarni borac šokirao je sve nakon što je objavio da je njegova karijera gotova zbog moždanog udara. Postao je legenda hrvatskog sporta i apsolutna legenda borilačkih sportova. Da je mogao, Mirko bi sigurno odradio još koju borbu, ali nažalost moždani udar mu je pokvario planove i natjerao ga da ode u prijevremenu mirovinu. Jer život je ipak najbitniji. Pobjeda protiv Nelsona 16. veljače tako će ostati zapisana kao njegova posljednja borba u karijeri, a u besmrtne i u mirovinu je otišao sa serijom od čak 10 pobjeda zaredom. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu