Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Crtao grafite pa postao sudac: Pomoćnik se zanio sa sprejem

Na utakmici polufinala Copa Libertadoresa između Corinthiansa i Santosa pomoćni sudac malo se zanio sa sprejem. Priča se da je u mladosti sjajno crtao grafite...

youtube
Video: youtube
14 komentara

Suci u Južnoj Americi imaju sprejeve kojima označavaju gdje se mora izvesti slobodan udarac i koliko daleko moraju suparnici stajati od izvođača slobodnjaka. Tako onemogućavaju da se "živi zid" približi ili da izvođač slobodnjaka ukrade metar, dva. 

No na uzvratnoj utakmici polufinala Copa Libertadoresa između Corinthiansa i Santosa pomoćni se sudac malo zanio. Igrale su se posljednje sekunde utakmice, a Corinthians je imao slobodan udarac s desne strane. Pomoćnik je sprejem označio mjesto slobodnog udarca i mjesto na kojem mora biti "živi zid". 

No mučili su ga protivnički igrači koji su se prikradali sa strane. Pomoćnik je malo protresao sprej, vidio da ga ima dovoljno i počeo svoj show. Sprejem je napravio luk koji je označavao zabranjenu zonu za igrače Santosa. Corinthians je na kraju odigrao 1-1 no prošao je u finale s ukupnim rezultatom 2-1.

Naši partneri pišu
Message