Obavijesti

Sport

Komentari 16

Čudesni Alves skinuo 2 penala u porazu, Juve slavio u finišu

Čudesni Alves skinuo 2 penala u porazu, Juve slavio u finišu
2

Ranopopodnevni program u trima ligama "petice" ponudio je pobjedu Atlético Madrida u Valenciji 2-0 unatoč dvama obranama penala Diega Alvesa, slavlje Juventusa kod Empolija 3-0 te remi Man. Uniteda i Stokea

VIDEO

Znali smo da je Diego Alves specijalist za obrane penala, ali da će obraniti dva u jednoj utakmici - to se ni njemu nikad nije dogodilo. Sve do gostovanja Atlético Madrida na Mestalli. No njegova Valencia unatoč tomu izgubila je 2-0.

Sjajnom reakcijom Alves je obranio Antoineu Griezmannu u 44. minuti. No isti igrač zabio mu je u 63. iz igre. Novi penal Atlético je imao u 69. minuti, a ovaj put nesretnik je bio Gabi. Alves je obranio 19. penal u Primeri u 41. pokušaju. Čudesno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Silna dominacija gostiju ipak nije mogla proći i bez drugog gola. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade zabio je Kevin Gameiro na asistenciju Juanfrana. Šime Vrsaljko nije ulazio u igru za "colchonerose" koji s utakmicom više zauzimaju prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Juventus se mučio na gostovanju kod Emolija sve do 65. minute zahvaljujući sjajno raspoloženom golmanu domaćina Lukaszu Skorupskog. Ali onda je proradio. Paulo Dybala otključao je bravu, a Gonzalo Higuaín zabio je još dva za konačnih 3-0.

Kad je utakmica već bila riješena, trener "stare dame" Massimiliano Allegri u igru je uveo Marka Pjacu umjesto Dybale za posljednjih 17 minuta. Bio je hrvatski reprezentativac blizu gola u jednoj situaciji, ali udarac mu je ispod prečke skinuo Skorupski. Mario Mandžukić ostao je na klupi vodećeg sastava Serie A s 18 bodova iz sedam utakmica.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Manchester United nikako ne može uhvatiti pravu formu. Nakon minimalne pobjede nad Zorjom u Europskoj ligi, Mourinhovi izabranici bili su na putu do nove takve na Old Traffordu protiv Stoke Cityja. Anthony Martial zabio je u 69. minuti za vodstvo domaćina.

No Stoke je osam minuta prije kraja iskoristio nepažnju obrane "crvenih vragova", ponajprije golmana Davida de Gee koji nije uspio uhvatiti jednu poprilično laganu loptu, a uz puno sreće loptu je u mrežu pospremio Joe Allen za konačnih 1-1.

Nakon šest kola United se nalazi na skromnoj šestoj poziciji sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Manchester Cityja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića