Obavijesti

Sport

Komentari 7

Čudesni Van Dijk s dva gola je odveo Liverpool na +11 bodova

Čudesni Van Dijk s dva gola je odveo Liverpool na +11 bodova
1

Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta u iznenađujućem 0-1 domaćem porazu Chelseaja od West Ham Uniteda, a gol vrijedan tri boda postigao je Cresswell u 48. minuti. Chelsea je ostao četvrti

VIDEO

U posljednjem susretu subotnjeg programa 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Southampton je na svom terenu uspio preokretom stići do 2-1 (0-1) pobjede protiv Watforda.

Goste je u vodstvo doveo Sarr (24) sredinom prvog poluvremena, ali se pritisak domaćih u nastavku materijalizirao pred kraj susreta kada su Ings (78) i Ward-Prowse (83) osigurali preokret.

Ovom pobjedom Southampton je skočio na 18. mjesto sa 12 bodova, četiri više od posljednjeg Watforda, a dva više od pretposljednjeg Norwich Cityja.

Ranije u subotu je vodeći sastav Premier lige Liverpool još je povećao svoju prednost na vrhu ljestvice 2-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Brighton and Hove Albiona. Junak pobjede "crvenih" bio je Virgil van Dijk koji je postigao oba pogotka za svoju momčad, oba glavom nakon ubacivanja Alexander-Arnolda, prvoga u 18., a drugoga u 24. minuti. Gosti su dobili nadu za povratak kada je u 76. minuti vratar domaćih Alisson isključen zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora, a iz slobodnog udarca koji je uslijedio Dunk je u 79. minuti iznenadio Adriana koji je još uvijek namještao živi zid i smanjio na 2-1. Ipak, Liverpool je i s igračem manje uspio sačuvati vodstvo.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za Liverpool koji sada ima 40 bodova, 11 više od drugog Manchester Cityja i trećeg Leicester Cityja. Brighton je, pak, 15. sa 15 bodova.

Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta u iznenađujućem 0-1 (0-0) domaćem porazu Chelseaja od West Ham Uniteda, a gol vrijedan tri boda postigao je Cresswell u 48. minuti. Chelsea je ostao četvrti sa 26 bodova, dok je West Ham 13. sa 16 bodova.

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C Lige prvaka, engleski prvak Manchester City odigrao je 2-2 (1-1) na gostovanju kod Newcastle Uniteda. City je dva puta vodio preko Sterlinga (22) i De Bruynea (82), ali niti u jednom slučaju nije uspio dugo zadržati prednost i "svrake" su spasile bod golovima Willemsa (25) i Shelveya (88).

Dinamo i Manchester City igrat će u 6. kolu 11. prosinca u Zagrebu. Uoči tog dvoboja City je već osigurao prvo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala sa 11 bodova, dok je Dinamo treći s pet bodova, jednim manje od drugog Šahtara, a jednim više od četvrte Atalante. Drugoplasirani sastav iz skupine također će se plasirati u osminu finala, treći će preseliti u Europsku ligu, dok će četvrti okončati nastup u Europi.

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače