Obavijesti

Sport

Komentari 33

Da je Hajduk trenere birao na lutriji, rezultati ne bi bili gori

Da je Hajduk trenere birao na lutriji, rezultati ne bi bili gori
1

Inkvizicija naprosto treba, mora prestati. A Stanića je nemoguće ne voljeti, samo se nadam da će dobiti dovoljno vremena. Zna kamo je došao...

VIDEO

Da je Hajduk 2005. ždrijebom odredio hoće li idućih petnaest godina nesmjenjivi trener biti Katalinić, Ćiro ili Štimac imao bi bolje rezultate nego mijenjajući dvadeset i jednog trenera. Ako nije sigurno da bi rezultati bili bolji, sigurno ne bi bilo gori.

Da je Hajduk u doba osvajanja posljednjeg naslova prvaka organizirao lutriju čiji bi pobjednik, recimo netko od kupaca ulaznice na utakmici s Dinamom, bio nesmjenjivi trener do danas, isto bi rezultati sigurno bili bolji nego ovako. Čak i da je ždrijebom odabran antitalent koji nema pojma o nogometu. Da ništa ne zna, za petnaest godina bi naučio. Ili bi se naučio ne miješati igračima u posao.

Da trener nije odabran lutrijom, nego da je za trenera postavljen pobjednik kakvog kviza nogometnog znanja, isto bi bilo bolje nego ustrajnim prinošenjem žrtve tribinama. Ako ništa drugo, čovjek bi se mogao okružiti ljudima koji znaju.

Da je lutrijom odabrani nesmjenjivi trener Hajduka ne tri ili pet, nego svih jedanaest mjesta u momčadi prodao menadžerima, i opet bi rezultat bio bolji nego ovako. Kapital bi se pobrinuo za sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inkvizicija naprosto treba, mora prestati. Dinamo je trenere smjenjivao jer u Europi nisu napravili što je gazda htio, Hajduk ih je smjenjivao jer više u Hrvatskoj nego u Europi nisu odradili što je publika htjela. S tim da je Hajduk promijenio i deset predsjednika. Pritisak publike.

Tko voli sport, ne može ne voljeti Hajduk. Ako ništa drugo, zbog zdravog suparništva. Zbog napetosti. Nema li napetosti, nije sport. Liga u kojoj Dinamo tako dominira nije liga.

Stanić nije izabran ždrijebom. I ne da nije dobio na lutriji, nego je više kao da je sam sebe osudio na tešku kaznu. Tko voli sport, ne može ne voljeti Stanića. Jer je pobijedio u igri zbog koje ljudi obožavaju sport. Željezničar, Dinamo, Sporting, Benfica, Brugge, Parma, Chelsea. Reprezentacija. Neokaljan.

Stanić je, ha, pobijedio život. Zna kamo je došao. Hajduk polusezonu može iskoristiti kao pripreme za iduću. Nadam se da će, zaškripi li, Stanić dobiti dovoljno vremena. Jer zna, a nemoguće ga je ne voljeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener