Sport

Komentari 7

'Da nisam spreman, bio bih kući i gledao TV, ne bih se sramotio'

'Da nisam spreman, bio bih kući i gledao TV, ne bih se sramotio'

Ibru sam uvijek volio gledati, imao je uvijek i sad ima glad za pobjedom, on je numero uno. Takav sam i ja, bit ćemo dobra kombinacija. Imao sam i drugih ponuda, ali toliko sam trenirao i grizao da me samo vrh zanima, kaže Mario za RTL

Za to sam radio cijelu svoju karijeru i sad zadnjih mjeseci jer sam znao da ako nastavim raditi naporno da će se to isplatiti. Došao je poziv od pravog kluba, pokazalo se ispravnim. Presretan sam da ću moći pokazati da sam moćan, željan osvajanja trofeja, igre i novih pobjeda, započeo je za RTL novi napadač Milana Mario Mandžukić (34).

Osam je mjeseci prošlo otkad je zadnji put zaigrao za katarski Al-Duhail, a 'vagao' je mnoge ponude. Selilo ga se iz kluba u klub, od Premiershipa preko Bundeslige pa sve do HNL-a, a na kraju je završio u Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžukić u Milanu

- Imao sam i druge ponude, ali nije mi bilo zadovoljavajuće jer sam toliko trenirao i grizao da me samo vrh zanima. Milan igra dobro, pratio sam ga u zadnje vrijeme, sjajan je trener i stožer, odlični igrači, igraju puno zrelije i dobra je atmosfera u momčadi - jasan je Mandžo.

Dugo je to vremena bez utakmice, ali bivši hrvatski reprezentativac u svom stilu ističe kako je još uvijek spreman.

- Prespreman sam, da nisam, ne bi mi palo napamet potpisati za klub kakav je Milan. Ostao bih doma i gledao TV, ne bih se sramotio - naglasio je za Novu TV.

A osim navijača, zbog Mandžinog je dolaska sretan i Zlatan Ibrahimović (39), švedski centarfor koji će u Mandži dobiti veliku podršku u napadu. Ibra je o bivšem 'vatrenom' imao samo riječi hvale.

- Naravno da sam čuo što je Zlatan rekao o meni. Drago mi je da su on i Reba, a tu je i rade Rade Krunić. Imat ću s kim i popričati na našem jeziku. Naravno, bitna je cijela momčad, a ne samo mi. Ima t ćemo puno toga za pokazati, gledajte pa ćete vidjeti - poručio je Mandžukić pa zaključio s pohvalama na Zlatanov račun:

- Ibru sam uvijek volio gledati, imao je uvijek i sad ima glad za pobjedom, motivaciju za rad, i u ovim godinama je numero uno. Takav sam i ja, bit ćemo dobra kombinacija.

Najčitaniji članci