Obavijesti

Sport

Komentari 85

'Talijani' zasad putuju, u kadru Dalića su i Grbić, Marić i Čolak

'Talijani' zasad putuju, u kadru Dalića su i Grbić, Marić i Čolak
2

Hrvatska nogometna reprezentacija će 26. i 30. ožujka na prijateljskom turniru u Kataru igrati protiv Švicarske i Portugala, a izbornik Dalić možda će morati izostaviti nogometaše koji igraju u Italiji zbog korona virusa

VIDEO

Pašalić, Rebić i Brozović igraju u Lombardiji koju je talijanska vlada pretvorila u veliku karantenu zbog rastućeg problema s epidemijom korona virusa, a tu je i Milan Badelj koji igra u Serie A. Izbornik Zlatko Dalić od 11 će sati predstavio je popis s kojim će hrvatska nogometna reprezentacija otići na prijateljski turnir u Katar gdje nas čekaju ogledi protiv Švicarske (26. ožujka) i Portugala (29. ožujka), a na njemu su, barem zasad, i igrači koji igraju u Italiji.

POGLEDAJTE VIDEO KONFERENCIJE

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić objavio popis za turnir u Kataru 08:23

- Nadam se da ćemo za dva tjedna putovati u Katar, ali pratit ćemo tijek situacije i tako se ponašati. Tako se sad i ponašamo te smo stavili veći broj igrača na pretpozive da imamo više igrača na raspolaganju ako se što dogodi - rekao je izbornik Dalić, a glasnogovornik nogometnog saveza Tomislav Pacak je dodao:

- Igrači iz Italije su na popisu, a mi pratimo situaciju iz trenutka u trenutak, No, zasad oni putuju s nama.

- Dogovor je s Kalinićem da ga prije puta zamijenimo s Grbićem ako neće braniti u svom klubu - rekao je izbornik Dalić.

🇭🇷 Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis Vatrenih za turnir u Dohi! 🇶🇦 🆚🇨🇭 (26/03) 🆚🇵🇹 (30/03)

Objavljuje Hrvatski nogometni savezPonedjeljak, 9. ožujka 2020.

POPIS REPREZENTACIJE

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Lovre Kalinić (Toulouse), Simon Sluga (Luton Town)

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Mile Škorić (Osijek), Duje Ćaleta-Car (Marseille), Borna Barišić (Rangers), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Dario Melnjak (Rizespor)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Nikola Vlašić (CSKA Moskva), Mario Pašalić (Atalanta)

Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Dinamo)

Osim toga, pretpozive su dobili Ivo Grbić (Lokomotiva), Josip Juranović (Hajduk), Domagoj Bradarić (Lille), Filip Benković (Bristol City), Filip Bradarić (Celta Vigo), Marko Rog (Cagliari), Mislav Oršić (Dinamo), Mirko Marić (Osijek) i Antonio Mirko Čolak (Rijeka).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica