Obavijesti

Sport

Komentari 30

Daliću se ozlijedio ključan bek: Juranović nastradao u Old Firmu

Daliću se ozlijedio ključan bek: Juranović nastradao u Old Firmu

Bivši nogometaš Hajduka i varšavske Legije standardan je član prve postave i zacementirao je poziciju desnog bočnog u reprezentaciji koju popunjava na vrhunskoj razini. Igra sezonu života

VIDEO

Nogometaši Glasgow Rangersa su nakon 120 minuta uzbudljivog nogometa srušili vječitog rivala Celtic 2-1. Velebni Old Firm ovoga puta odigrao se u polufinalu škotskog FA kupa, a uz nepovoljan rezultat, domaćina je zatekla i ozljeda hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Vatreni desni bočni iz igre je izašao u 67. minuti. Šepajući je napustio Hampden Park držeći se za stražnju stranu noge što daje naslutiti kako je nastradala zadnja loža. Još nije poznato kolika je težina ozljede i je li možda riječ o zamoru mišića, no izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nikako neće biti oduševljen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Celtic v Rangers - cinch Premiership - Celtic Park

Bivši nogometaš Hajduka i varšavske Legije standardan je član prve postave i zacementirao je poziciju desnog bočnog u reprezentaciji koju popunjava na vrhunskoj razini. Igra sezonu života i u 35 nastupa za Celtic ove sezone ubilježio je pet golova i dvije asistencije čime je zakupio pažnju nekoliko premierligaša!

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska

U Škotsku je stigao iz Legije za 3 milijuna eura gdje je prethodno došao iz Hajduka u transferu vrijednom 400 tisuća eura.

Spomenimo i kako je današnji Old Firm bio sretan za drugog reprezentativnog bočnog. Borna Barišić igrao je za pobjedničku momčad do 109. minute.

Scottish Cup Semi Final - Celtic v Rangers

Inače, Celtic je poveo u 64. minuti preko Taylora da bi Juranović tri minute kasnije prisilno morao napustiti igru. Rangersi su smanjili u 78. minuti preko Arfielda i utakmicu odveli u produžetke.

Presudio je autogol Starfelta u 114. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića