Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nurkiću double-double, DeMar DeRozan dvije zaredom dao 40

Nurkiću double-double, DeMar DeRozan dvije zaredom dao 40
1

DeRozan je po prvi put u svojoj karijeri dvije utakmice zaredom zabio 40 poena. Dok je Dallas u uzbudljivoj završnici pobijedio favorizirani LA. Jusuf Nurkić upisao je double-double u pobjedi nad Knicksima

VIDEO

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Dallas Mavericksi koji su u American Airlines Centeru srušili favorite LA Clipperse 97-95. Nije to bila noć momčadi Doca Riversa, nišanske sprave najboljih igrača nisu bile namještene.

Blake Griffin zabio je 21 poen, ali pogodio je samo 9 od 23 iz igre, 1-3 za tri i 2-4 slobodna bacanja. Ništa bolji nije bio ni Chris Paul, koji je gađao 6-13 iz igre, 1-5 za tri i 2-2 s linije slobodnih bacanja.

Junak je bio Harrison Barnes, koji je minutu i šest sekundi prije kraja pogodio za 96-95 Mavericksa, a zatim 3,9 prije kraja ukrao loptu Blakeu Griffinu. Wesley Matthews je pogodio jedno slobodno bacanje i Clippersima je ostalo 0,9 za šut za tri i pobjedu. Šutirao je Redick, ali je promašio i Mavericksi su mogli slaviti.

Najbolji kod Dallasa bio je Seth Curry s 23 poena, 4 asista i 3 skoka. Slijedi ga Barnes s 21 poenom i dva skoka. Dirk Nowitzki zabio je 14 uz 4 asista i 4 skoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vrlo zanimljivoj utakmici DeMar DeRozan odveo je svoj Toronto Raptors do pobjede nad Miami Heatom. DeRozan je po prvi put u svojoj karijeri dvije utakmice zaredom zabio 40 poena.

Gubili su i 15 razlike u prvom dijelu utakmice, ali mjesta za paniku nije bilo. Na kraju su pobijedili s uvjerljivih 101-84 i upisali četvrtu pobjedu u nizu. To im je odlika ove sezone. Čak 19 utakmica su gubili s 10 ili više razlike da bi na kraju okrenuli i pobijedili. Toliko o mentalnoj snazi momčadi trenera Dwane Caseyja.

No, junak večeri bio je Miamijev Hassan Whiteside. Čovjek je odigrao utakmicu s 13 šavova u desnoj ruci i malo punjenja i zavoja za zaštitu. Zabio je 16 poena i imao 14 skokova.

San Antonio je nastavio pobjednički niz nakon dva poraza zaredom (Portland i Memphis) i upisao treću pobjedu u nizu svladavši Memphis 97-90. Spursi su već osigurali play-off pa sljedeće utakmice dočekuju u opuštenijoj atmosferi. No, imaju samo 16 poraza za sada i momčad Gregga Popovicha htjet će ostati na tome.

Spurse je do pobjede predvodio LaMarcus Aldridge s 23 poena, 1 asistom i 8 skokova dok je Kawhi Leonard dodao 19/4/7. Tony Parker upisao je 13 poena i sedam asistencija u pola sata, a Pau Gasol 9 poena uz dva skoka za 26 minuta.

Brooklyn Netsi su pobijedili Phoenix Sunse 126-98, a Portland TrailBlazers je slavio protiv New York Knicksa 110-95. Sjajan je bio Jusuf Nurkić, koji je upisao double-double s 16 poena i 10 skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi