Obavijesti

Sport

Komentari 153

Dambrauskas: Ovo je najtužniji trenutak otkad sam u Hrvatskoj

Dambrauskas: Ovo je najtužniji trenutak otkad sam u Hrvatskoj

Moramo analizirati gdje smo mogli bolje i lekcije iz ove sezone moramo preusmjeriti na iduću. Moramo pričati s igračima od prvog idućeg treninga. Utakmice kao što su ova danas nam omogućuju da rastemo

VIDEO

Nismo još završili sezonu i ne mogu reći da sam zadovoljan jer imamo odigrati još jednu bitnu utakmicu. Ja kao trener ne mogu reći da sam bio zadovoljan nakon poraza. Iako susret nije bio važan za ligu, došli smo igrati i uzeti bodove, rekao je Valdas Dambrauskas nakon poraza kod Dinama (3-1) za kraj prvenstvene sezone.

Bruno Petković doveo je Dinamo u vodstvo u 53. minuti, izjednačio je Marko Livaja u 94., a do kraja je Martin Baturina asistencijom Mislavu Oršiću pa golom donio tri boda "modrima".

POGLEDAJTE VIDEO: Huligani se mlatili uoči derbija

Pokretanje videa...

Tučnjava huligana uoči derbija VIDEO

- Mislim da je bila izjednačena utakmica. Malo smo mi kontrolirali, malo Dinamo, ali kada smo primili gol dobro smo se vratili, posebice sa zamjenama, i postigli izjednačujući gol. I tada smo stvarali šanse. Svaki dan pričamo i radimo s igračima, ako nešto želimo osvojiti i razviti pobjednički mentalitet, svaki trenutak moramo igrati kao pobjednici. Kada smo izjednačili, pozvao sam igrače, zagrlili smo se i govorili si: "Idemo, idemo po drugi gol i pobijediti!" Kada igraš u gostima ideš i zatvoriti utakmicu, ne dati protivniku da stvara šanse... I OK, riskirali smo nije upalilo, ali mislim da je to bitno za nadolazeći Kup i tek nakon finala kupa ćemo moći pričati koliko sam zadovoljan - nastavio je trener "bilih" za Arenasport.

- Ovaj derbi koji smo danas izgubili nije bio značajan za tablicu. Izgubili smo samo jedan derbi protiv Rijeke, ali smo tri igrali neriješeno (naglasio je Osijek op.a.). U 36 utakmica nije moguće pobjediti baš sve susrete. U nekima izgubiš bodove, mi smo izgubili bodove protiv Istre i Slavena, Dinamo je gubio bodove, Rijeka isto... Sada moramo analizirati gdje smo mogli bolje i lekcije iz ove sezone moramo preusmjeriti na iduću. Moramo pričati s igračima od prvog idućeg treninga. Utakmice kao što su ova danas nam omogućuju da rastemo. A vjerujemo da iduće sezone možemo napredovati još više.

Slijedi finale Kupa protiv Rijeke idući četvrtak.

- Ta utakmica će biti bitno drugačija. Finala nisu uvijek lijepa za oko i sitnice će odrediti pobjednika. Isto kao i danas. Imamo plan, znamo što će Rijeka raditi i kako igrati i vrlo je malo tajni između nas. Atmosfera će biti drugačija i žao mi je što danas nismo imali svoje navijače na stadionu. Ovo je najtužniji trenutak otkad sam u Hrvatskoj. Ne znam razloge zašto nisu ušli na stadion, ali vjerujem da u četvrtak to moramo kompenzirati i da će atmosfera biti bitno drugačija. Ne moram motivirati svoje igrače, motivacija je već dovoljno visoka. Moramo samo razraditi plan i odraditi ga kako spada - zaključio je trener Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu