Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
71 komentara

Dan Hrvata u Americi! Klapa zapjevala američku himnu...

Mnogi Hrvati koji žive u dalekoj Americi došli su obilježiti Dan hrvatske baštine, što je bilo jubilarno izdanje. Vrhunac večeri bio je hrvastki dvoboj između Marija Hezonje i Bojana Bogdanovića...

Foto: USA Today Sports
71 komentara

Bojan Bogdanović bio je bolji od Marija Hezonje u međusobnom srazu njihovih momčadi u Madison Square Gardenu, no utakmica je bila posebna po mnogočemu. Knicksi su po uzoru na ostale klubove povodom ove utakmice organizirali Dan hrvatske baštine za sve Hrvate koji žive i rade u New Yorku.

Čast pjevanja američke himne pripala je hrvatskoj klapi Astoria koja je sa svojom izvedbom oduševila sve prisutne,a to svjedoči gromoglasni pljesak koji ih je dočekao nakon završetka himne. Mnogi Hrvati koji žive u dalekoj Americi došli su obilježiti dan hrvatske baštine, što je bilo jubilarno izdanje.

Video izvedbe objavio je poznati hrvatski pjevač Matko Jelavić.

[video: 1203307 / ]

Mogli su uživati i u predstavama hrvatskih igrača, a posebno impresioniran bio je Bojan Bogdanović. Indiana Pacersi pobijedili su Knickse sa 121-106, a Babo je imao bolju statistiku od Hezonje.

On je u 26 minuta zabio 15 koševa (šut iz igre 5/12, trice 3/5) i ostvario dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Dubrovčanin je odigrao 30 minuta i upisao deset koševa (šut iz igre 4/12, trice 1/4), pridodavši tome šest skokova, dvije asistencije, pet ukradenih lopti i jedan blok.  

 

Naši partneri pišu
Message