Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Dan u Floydovom životu: Vila, privatni avion, sat od 18 mil. $

Da bi obožavatelji bolje shvatili kako izgleda Floydov život, slavni je boksač sve snimio. Uskočio je u ljubičastu Versace trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot
30 komentara

Danas ću vas uvesti u svoj svijet, poručio je rastrošni Floyd Mayweather svojim pratiteljima na Instagramu prije nego što je s njima podijelio seriju videozapisa iz svog luksuznog života.

Slavni boksač zarađuje jako, jako puno i troši bez razmišljanja. Najčešće na luksuz i najčešće na sebe.

'The Money' se suočio s kritikama kada je snimio veliku količinu novca na sjedalu svog Rolls Roycea nakon borbe u Rizinu gdje je u samo 136 sekundi zaradio devet milijuna dolara.

- Ako putujem na 30 dana, ponijet ću 30 satova. A ako odlučim ponijeti samo jedan, onda će to biti sat od 18 milijuna dolara - osvrnuo se u videu Floyd na kritike, a pritom je pokazivao svoju impresivnu kolekciju i dijamantnog ljubimca imena 'Sat milijardera' marke Jacob & Co.

[video: 1203232 / ]

A dok ga jedni kritiziraju zbog rasipništva, drugi ga podržavaju. Ipak je to njegova novac i može s njim raditi što god poželi.

Da bi obožavatelji bolje shvatili kako izgleda Floydov život, slavni je boksač sve snimio. Uskočio je u ljubičastu Versace trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu. Zatim je iz kolekcije od šest automobila izabrao Rolls Royce Cullinan i pohvalio se najnovijom tehnologijom koja mu omogućava da suvozačeva vrata zatvori bez da ih uopće dodiruje.

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Automobilom se potom zaputio na aerodrom gdje ga je čekao privatni mlažnjak, a u zraku na putu za Los Angeles je i ručao. Kada je stigao, ponovno ga je čekao Rolls Royce, a njime se zaputio na NBA utakmicu između LA Clippersa i Charlotte Hornetsa.

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Gledanje zvijezda na parketu ga je toliko izmorilo da je na povratku u Las Vegas morao malo zaklopiti oči...

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Drži se Floyde, nije lako sve to izdržati.

Naši partneri pišu
Message