Obavijesti

Sport

Komentari 33

Dan za pamćenje u Karlovcu: Profa, pustite nas na Dinamo

Dan za pamćenje  u Karlovcu: Profa, pustite nas na Dinamo
1

Ni visoka pobjeda od 7-0 Dinama nije oneraspoložila Karlovčane koji su uživali u pravom nogometnom spektaklu. Mjesta na montažnoj tribini nije bilo za sve, gledatelji su utakmicu pratili i s ceste...

VIDEO

Mlado, staro, više od 2000 Karlovčana natiskalo se u utorak na ogradu pomoćnog igrališta četvrtoligaša iz grada na četiri rijeke. Na montažnoj tribini, na kojoj je mjesto bilo vrijedno, kao u loži Old Trafforda, bilo je puno umirovljenika. I oni su se poželjeli Dinama koji u Karlovcu nije gostovao sedam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

- Pitao sam učiteljicu da nas pusti ranije s nastave. Pa ne dolazi svaki Dinamo, nije bilo problema - rekao nam je Luka iz šestog razreda.

Na stadion je, naravno, došao u dresu Dinama. Želja mu je bila da se slika s Danijem Olmom, vjerojatno ju je ispunio jer su igrači Dinama znali kako će u Karlovcu podijeliti desetke autograma i slikati se s većinom svojih obožavatelja.

Sa zvučnika su se čuli Thompson, Željko Bebek, Opća Opasnost, a ljubazni domaćini su u tom trenutku donijeli papir s naslovom: 'Odbrojavanje uoči početka utakmice'.

Na njemu su pisale sve aktivnosti od otvaranja stadiona u 13.30 sati, preko rukovanja momčadi, bacanja novčića za odabir strana. Bili su domaćini pedantni, nema što, ipak se u Karlovcu nekad igrao prvoligaški nogomet. Momčad koju je s klupe vodio Igor Pamić bila je tada doma opasna i za najveće hrvatske klubove.

- Pazi ovo, igraju, Olmo, Oršić, Petković, Ademi, Moro, pa Bjelica je nas poslao najjači sastav. Eto, koliko nas respektira - komentirao je jedan od starijih ljubitelja nogometa.

Spektakl u Karlovcu, Dinamo s najjačim sastavom

Doista, ovakve su utakmice u 1/16 finala spektakl za niželigaške klubove. Spektakl za klubove, ali i za prodavače kobasica, piva, kokica, kikirikija... I jučer se travnjakom širio miris kobasa, tako je to na ovim utakmicama u kojima se nekad uživa i više nego na nekim prvoligaškim.

Dinamovci su dočekani pljeskom od navijača kluba koji ove godine slavi jubilej, ni manje ni više nego stoti rođendan. Zagrepčanima su poželjeli puno uspjeha u Ligi prvaka, a onda je krenulo.

- Imamo ih, imamo ih, još 40 minuta i poluvrijeme će završiti 0-0 - zezali su se navijači Karlovca. Par minuta kasnije, Kadzior je zabio prvi, potom Oršić drugi.

Nenad Bjelica, koji je nakon utakmice radio 'selfieje' s najmlađim navijačima, izveo je gotovo najjači sastav nakon poraza u Varaždinu 1-0. I to je bila još jedna jasna poruka onima koji su ga u subotu razočarali. Dinamove zvijezde u utorak su igrale na igralištu u Karlovcu, a za točno tjedan igrat će na čarobnom Etihadu. Eh, što vam je život nogometaša. Osjetio je to i Bruno Petković, koji je atraktivno pokušao zabiti škaricama u prvome poluvremenu.

- Udari je glavom, nećeš na fakultet - dobacio je mu je jedan od domaćih navijača. On očito nije vidio kako Bruno zabija škaricama prošle sezone.

Nije ušlo škaricama, ali zabio je Petko iz penala, a Dinamo je gostoprimivi Karlovac napustio s pobjedom od 7-0.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa...

02:58

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe