Sport

Komentari 14

Dana White: Revanš Khabiba i McGregora ima puno smisla...

Dana White: Revanš Khabiba i McGregora ima puno smisla...

Tony Ferguson će dobiti sljedeću borbu za pojas, i očito, ako iz nekog razloga Tony ne može prihvatiti taj meč ili se ne bude želio boriti u tom trenutku, Conor je opcija, rekao je Dana White

Khabib Nurmagomedov na impresivan se način vratio u oktogon pobjedom nad Dustinom Poirierom. Obranio je naslov prvaka lake kategorije gušenjem u trećoj rundi, iako je ima sve, samo ne lagan posao. Poirier ga je u drugoj rundi ozbiljno uzdrmao.

Nakon pobjede Khabiba naveliko se počelo raspravljati o tome tko će biti sljedeći Dagestančev protivnik. Mnogi fanovi zazivali su meč s Conorom McGregorom, ali čini se da će Khabib u ring sa sjajnim Tonyjem Fergusonom koji je napokon riješio svoje psihičke probleme.

- Tony Ferguson će dobiti sljedeću borbu za pojas, i očito, ako iz nekog razloga Tony ne može prihvatiti taj meč ili se ne bude želio boriti u tom trenutku, onda ćemo odlučiti što je sljedeće. Ali da, borba s Conorom ima puno smisla. Conor McGregor jako želi tu borbu i siguran sam da bi je i fanovi htjeli vidjeti - potvrdio je UFC-ov čelnik Dana White.

Podsjetimo, Khabib i McGregor već su se borili prošle godine, a Nurmagomedov je tada slavio gušenjem. Nakon borbe nastao je kaos, sveopća makljaža oba tima, a sve je rezultiralo višemjesečnim suspenzijama i velikim novčanim kaznama. 

- Predbilježite mi revanš za Moskvu - objavio je Conor na Twitteru nakon borbe i tako javno prozvao Khabiba za okršaj 9. studenog u Moskvi.

Za Khabiba je borba bila više od samog okršaja. Nebrojeno mnogo puta rekao je da je MMA prvenstveno stvar poštovanja i da je McGregor tada prekršio sva pravila kodeksa ponašanja boraca. Na neki način dominantna pobjeda bila je njegova osveta, a svoju sada traži i Irac.

Najčitaniji članci