Obavijesti

Sport

Komentari 73

Danas će Tudor povesti Hajduk u lov na kvalifikacije za LP...

Danas će Tudor povesti Hajduk u lov na kvalifikacije za LP...
1

U Beleku će Tudorova momčad odigrati četiri pripremna ogleda, 14. siječnja protiv Grasshoppersa, 17. siječnja igraju s Honvedom, 20. siječnja Vardarom, a generalku će odigrati 24. siječnja s Dinamo Kijevom

VIDEO

Hajduk će danas popodne i službeno "utrčati" u nastavak sezone, novi trener Igor Tudor obavit će prvu prozivku igrača na koje računa, nakon čega će momčad odraditi i prvi trening na pomoćnom terenu Poljuda.

Ako ne bude nepredviđenih problema na putu, pogotovo na interkontinentalnim letovima, svi igrači bi se trebali pojaviti na prozivci, a u odnosu na kadar iz prvog dijela sezone neće biti tek Oleksandra Svatoka koji se vratio u Dnjipro te Dina Beširovića koji je otišao na posudbu u trećeplasiranu momčad mađarskog prvenstva Mezokovesd. Tudor će tek sutra obznaniti koga će od mladih igrača iz B momčadi priključiti seniorima i povesti na pripreme u Tursku.

Pokretanje videa...

32:44

Plan i program priprema Tudor i njegov stožer, a sutra bi trebali biti i službeno potpisani ugovori s Harijem Vukasom, Juricom Vučkom i Hrvojem Sunarom, naslijedili su od Damira Burića. S obzirom na kratki rok plan i program neće biti moguće previše mijenjati, i po tom programu Hajduk će prva četiri dana trenirati na Poljudu, gdje će obaviti liječničke preglede i testiranja pod nadzorom kondicijskih trenera Tonija Modrića i Šime Veršića koji su radili i u Burićevu stožeru.

U četvrtak će momčad otputovati u Zagreb gdje će prenoćiti i u petak ujutro zrakoplovom preko Istanbula stići u Antaliju, odnosno Belek, u kome se nalazi 'Titanic Golf de lux' hotel, Hajdukova baza u naredna dva tjedna. U sklopu hotela nalaze se i četiri nogometna terena koja zadovoljavaju FIFA standarde, olimpijski bazen i nekoliko vrhunski opremljenih teretana, a Hajduk će boraviti, raditi i hraniti se u izdvojenim prostorijama.

U Beleku će Tudorova momčad odigrati četiri pripremna ogleda, 14. siječnja protiv švicarskog  Grasshoppersa, 17. siječnja igraju s mađarskim Honvedom, 20. siječnja protivnik će im biti sjevernomakedonski Vardar, a generalku će odigrati 24. siječnja, dan uoči povratka u Split, protiv ukrajinskog Dinama iz Kijeva.

Burić je planirao četiri jaka ogleda s tim da se snaga protivnika povećava što pripreme odmiču kraju, kako bi momčad što spremnije dočekala nastavak prvenstva 2. veljače u Varaždinu. Tijekom priprema momčad bi se trebala dodatno pojačati centralnim napadačem i lijevim stoperom, a po potrebi i na golu i desnom boku, no to za sada nije prioritet sportskog direktora Ivana Kepčije i savjetnika Marija Stanića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu