Obavijesti

Sport

Komentari 20

Danas vam kuha Anas: Super mi ispadnu punjene paprike...

Danas vam kuha Anas: Super mi ispadnu punjene paprike...
3

"Obožavam kuhati! Znam sve. Komplicirana i jednostavna jela. Kuham za obitelj, prijatelje i djevojku. I nju sam naučio. Za savjet znam upitati i Hajdukova kuhara"

VIDEO

Anas Sharbini (24) najveća je nada Hajduka. Uostalom, njegovo ime na arapskom znači – nada. Oni koji se s tribina nadaju kako će s Anasom svanuti i Hajdukovo bolje sutra, često o njemu imaju pogrešno mišljenje. Kad bi ga bolje upoznali, kad bi znali za sve (ili bar neke) njegove želje i strahove, njegove strasti i životne prioritete, shvatili bi tko je i što je zapravo Anas Sharbini, nadareni nogometaš s riječkoga Grobnika.

- Romantičan sam i sramežljiv tip, koji voli biti zaljubljen. Ljubav mi je najvažnija i najdraži dan u godini mi je Valentinovo - kaže Anas i opisuje kako je upoznao sadašnju djevojku:

- Nikad prvi ne prilazim djevojkama, bez obzira na to koliko mi se sviđaju. Nisam šarmer, držim se po strani. Ili one prilaze meni ili ništa. Pomogao mi je prijatelj Marin. On je znao da mi se jako sviđa, pa nas je spojio...

Da ne igra nogomet, Anas bi bio - kuhar!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obožavam kuhati! Znam sve. I komplicirana i jednostavna jela. Često kuham za obitelj, prijatelje i djevojku. I nju sam naučio kuhati. Za savjet znam upitati i Hajdukova kuhara. Tko zna, jednom bih mogao iznenaditi suigrače ručkom. Nedavno sam kod kuće spremio punjene paprike, bile su za prste polizati, a najbolje mi idu rižoto i tjestenina sa škampima jer su mi to najdraža jela - pohvalio se mlađi Sharbini, koji često mijenja frizuru:

- Neki me zezaju govoreći da je moja frizura kombinacija frizura dvojice mojih idola, Ronalda i Baggia. I danas se šišam isključivo na Krimeji, kod moje Ive, a pramenove mi izvlači prijateljica Maja.

Uz pomodne frizure Anasov “zaštitni znak” su tetovaže.

- Tetovirao sam bratovo i majčino ime, prva slova imena članova obitelji, na vratu imam zvjezdice, natpis ‘Chosen’ (izabran), broj 99, najjaču kartu - asa herc... Njega sam tetovirao na zapešću, tako da uvijek imam asa u rukavu - zaključio je Anas Sharbini.

'Zvižduk navijača me ne motivira'

Kad mi krene loše, bolje da me nema, jako se teško vraćam u utakmicu. Zato ne volim kad mi naši navijači zvižde, to mi jako smeta. Nisam tip kojeg to dodatno motivira, kaže Anas, koji igra jedino u kopačkama Adidas:

- Sve Nikeove sam podijelio, neću ih više obuti, čak i da mi ponude sponzorski ugovor. Zarekao sam se već nekoliko puta, ali bih ipak nekako zalutao u dućan i kupio nove. I sve bi krenulo po zlu. Brat mi je nedavno zabranio ulaziti u trgovine, da ne dođem u iskušenje. Jednostavno mi ne odgovaraju...

Podijelio je Anas i mnogo dresova...

- Sigurno sto. Tko god traži, dam mu. Svi misle da je besplatno, a ja svaki moram skupo platiti.

Brat Ahmad i danas se brine za mene

Nosi mi putovnicu, novac, ključeve... Boji se da ih ne izgubim. Mogao bih se i sam brinuti o sebi, ali sigurniji sam kad je on uz mene. Kad smo skupa, uopće se ne družimo, a kad nije uz mene, onda mi nedostaje, kaže Anas o starijem bratu Ahmadu (27) i dodaje:

- Uopće nismo slični. Brat je miran, ja sam baraba. On puno može otrpjeti, ja ne, u glavi smo potpuno drukčiji...

Obožava košarku, želi naučiti plesati

Ljetos sam pratio Europsko košarkaško prvenstvo od prve do zadnje minute, sve utakmice. A tek NBA košarka! Navijam za Boston Celticse, volim Kevina Garnetta, a najdraži mi je LeBron James. U Europi Juan Carlos Navarro. Obojica su odlični igrači, kaže Anas i otkriva još jednu želju:

- Ne znam plesati, a zaista bih volio naučiti. Pa da me pozvu u ‘Ples sa zvijezdama’.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi