Sport

Komentari 59

Danci likuju: Mi smo se možda us*ali, ali Hrvati su se za*ebali

Danci likuju: Mi smo se možda us*ali, ali Hrvati su se za*ebali

Rukometaši Danske ponizili su Hrvatsku, složni su danski mediji u komentaru utakmice u Kairu. "Očekivali smo Hrvatsku koja će ubiti da uđe u četvrtfinale", rekao je njihov igrač Nikolaj Øris

Kolo sreće se okreće. Prije nešto više od mjesec dana hrvatske rukometašice šokirale su Dankinje u utakmici za broncu na Europskom prvenstvu na njihovu terenu, a u Kairu nas su nas njihovi muški kolege ispratili sa Svjetskog prvenstva najtežim porazom u povijesti Mundijala, 38-26.

Danski mediji nisu propustili poentirati nakon cijele situacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon ispadanja s Mundijala

"Groteskno poniženje. Nikolaj Jakobsen dao je minutažu igračima iz drugog plana koji su odigrali sjajno", pišu novinari Ekstrabladeta Jan Kjejltoft i Jan Jensen iz Kaira koji su se sprdali s crijevnom virozom u danskoj reprezentaciji, zbog koje nije igrala njihova prva zvijezda Mikkel Hansen:

"Danci su imali proljev. A Hrvati su izašli i za*ebali se!"

BT se također čudi iznimno uvjerljivom predstavom kombinirane postave Danaca koji su bili potpuno rasterećeni, dok je Hrvatskoj utakmica značila život ili smrt.

"Dok su se standardni igrači odmorili, rezerve su razbile Hrvatsku. Rukometna velesila otišla je na sramotan način", pišu.

TV2, pak, ističe kako su Danci ponizili Hrvatsku bez Mikkela Hansena i Lassea Svana i unatoč crijevnoj virozi zbog koje izbornik do zadnjeg trenutka nije znao tko će moći zaigrati.

- Očekivao sam hrvatsku momčad koja će ubiti da uđe u četvrtfinale. Nismo se ovom nadali - rekao je reprezentativac Nikolaj Øris.

- Veliki buket cvijeća za igrače. Bilo je teško jer nismo imali za što igrati, ali bili smo koncentrirani i igrali stvarno dobar rukomet - rekao je izbornik Jakobsen.

Najčitaniji članci