Obavijesti

Sport

Komentari 59

Danci likuju: Mi smo se možda us*ali, ali Hrvati su se za*ebali

Danci likuju: Mi smo se možda us*ali, ali Hrvati su se za*ebali

Rukometaši Danske ponizili su Hrvatsku, složni su danski mediji u komentaru utakmice u Kairu. "Očekivali smo Hrvatsku koja će ubiti da uđe u četvrtfinale", rekao je njihov igrač Nikolaj Øris

VIDEO

Kolo sreće se okreće. Prije nešto više od mjesec dana hrvatske rukometašice šokirale su Dankinje u utakmici za broncu na Europskom prvenstvu na njihovu terenu, a u Kairu nas su nas njihovi muški kolege ispratili sa Svjetskog prvenstva najtežim porazom u povijesti Mundijala, 38-26.

Danski mediji nisu propustili poentirati nakon cijele situacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon ispadanja s Mundijala

Pokretanje videa...

Reakcije nakon debakla u Kairu 07:21

"Groteskno poniženje. Nikolaj Jakobsen dao je minutažu igračima iz drugog plana koji su odigrali sjajno", pišu novinari Ekstrabladeta Jan Kjejltoft i Jan Jensen iz Kaira koji su se sprdali s crijevnom virozom u danskoj reprezentaciji, zbog koje nije igrala njihova prva zvijezda Mikkel Hansen:

"Danci su imali proljev. A Hrvati su izašli i za*ebali se!"

BT se također čudi iznimno uvjerljivom predstavom kombinirane postave Danaca koji su bili potpuno rasterećeni, dok je Hrvatskoj utakmica značila život ili smrt.

"Dok su se standardni igrači odmorili, rezerve su razbile Hrvatsku. Rukometna velesila otišla je na sramotan način", pišu.

TV2, pak, ističe kako su Danci ponizili Hrvatsku bez Mikkela Hansena i Lassea Svana i unatoč crijevnoj virozi zbog koje izbornik do zadnjeg trenutka nije znao tko će moći zaigrati.

- Očekivao sam hrvatsku momčad koja će ubiti da uđe u četvrtfinale. Nismo se ovom nadali - rekao je reprezentativac Nikolaj Øris.

- Veliki buket cvijeća za igrače. Bilo je teško jer nismo imali za što igrati, ali bili smo koncentrirani i igrali stvarno dobar rukomet - rekao je izbornik Jakobsen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje