Obavijesti

Sport

Komentari 249

Magični Hansen odveo Dansku u finale, Francuzi bili bez šanse

Magični Hansen odveo Dansku u finale, Francuzi bili bez šanse
5

Danska rukometna reprezentacija prvi je finalist Svjetskog prvenstva. U polufinalu su pregazili Francusku (38-30) i zaslužili finale pred svojom publikom u Herningu

VIDEO

Demonstracija moći Mikkela Hansena i danske reprezentacije! Danska je pobijedila Francusku 38-30 i postala prvi finalist rukometnog SP-a.

Ovaj stroj za golove trpao je od prve minute i apsolutno demotivirao francuske golmane čije su se obrane na kraju mogle prebrojiti na prste jedne ruke. Očekivala se teška utakmica u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva, ali Danci su ostavili Francuze bez ikakve šanse.

Već nakon prvog dijela bilo je +6 (21-15) za Dansku, a Francuzi su bili nemoćni. Vukao ih je Mahe kojem se u drugom poluvremenu priključio Richardson, ali to nije bilo dovoljno jer nisu bili na razini u obrambenom dijelu. Svaku malu pogrešku francuske obrane iskoristio je Mikkel Hansen koji je, kad nije zabio, vrlo vjerojatno asistirao za gol. 

Također, odličnu su podršku Danci imali i na golu. Landin je u ključnim trenutcima prvog dijela obranio par šuteva Francuza i zabio dva gola, dok ih je Yannick Green izludio u nastavku. Bila je to jednosmjerna ulica od prve minute i žestoki šok za Francuze koji se ovakvom uraganu sigurno nisu nadali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Opjevani Mikkel Hansen bio je najbolji u redovima Danaca s 12 zabijenih golova, dok je kod Francuske najviše golova zabio Mahe, njih osam.

Danci će pred svojom publikom u Herningu ići po naslov svjetskih prvaka, a tamo će igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem igraju Njemačka i Norveška. Francuzi će u borbu za treće mjesto protiv poraženog iz te utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 249
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio