Sport

Komentari 2

Daniil, čovječe, smiri se: Lupao divljački po sudačkoj stolici...

Daniil, čovječe, smiri se: Lupao divljački po sudačkoj stolici...

Rusija je pobijedila Argentinu i prošla u polufinale ATP kupa, ali Medvjedev se na meču protiv Schwartzmana ponašao kao da u najmanju ruku ima ovlasti kao prezimenjak i premijer Rusije Dimitrij Medvjedev...

Daniil Medvjedev je tenisač koji je bio definitvno najveće iznenađenje 2019. godine. Imao je nevjerojatnu sezonu u kojoj je imao seriju od 12 pobjeda, osvojio Šangaj, Sofiju, Sankt Peterburg i Cincinnati, igrao je finale US Opena i došao do 5. pozicije na ATP ljestvici. Sjajan tenisač, naravno, ali morat će ubuduće poraditi i na svome ponašanju.

Rusija je pobijedila Argentinu i prošla u polufinale ATP kupa, ali Medvjedev se na meču protiv Schwartzmana ponašao kao da u najmanju ruku ima ovlasti kao prezimenjak i premijer Rusije Dimitrij Medvjedev.

ATP Cup

Krajem prvog seta svađao se s argentinskim tenisačem, a u drugom setu je pričao sa sucem Lahyanijem pa u jednom trenutku izgubio živce i počeo udarati po sučevom stolcu. Sudac ga je nekoliko puta upozorio da se ne svađa s protivnikom, a tu je Rusu totalno puknuo film. Dvaput je luđački udario po stolici i zaprepastio suca koji mu je dao opomenu.

ATP Cup

Na kraju je pobijedio 2-0 u setovima i donio svojoj momčadi pobjedu protiv Argentine. Možda je sjajan tenisač, ali ovo ponašanje na meču je zaista bilo pomalo luđački, nešto čemu nema mjesta na teniskim terenima, odnosno barem ne bi trebalo biti.

ATP Cup

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci