Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dario Šarić: Vratio se kući i 'sredio' svoje Šibenčane...

Dario Šarić: Vratio se kući i 'sredio' svoje Šibenčane...
2

Dario Šarić u dresu Zagreba vratio se u rodni Šibenik i odigrao utakmicu karijere. Protiv Jollyja je zabio 29 koševa uz 10 skokova, a Zagreb je pobijedio 95-87

VIDEO

Bilo je odlično. Igrao sam kući, a u gostima, nasmijao se Dario i dodao:

- Želio sam se dokazati pred svojom publikom. Najzadovoljniji sam jer sam od Šibenčana dobio pljesak. Neki igrači ga ne dobiju kad se vrate kući u dresu nekog drugog kluba – rekao je Šarić nakon vrijedne pobjede “mrava” 95-87, kojom su ostali u igri za doigravanje, odnosno plasman u regionalnu ligu iduće sezone.

Od svojih sam Šibenčana dobio pljesak. Sretan sam, neki igrači ga ne dobiju kad se vrate..., navijači ga cijene 

- Šanse su nam dobre. Trebamo dobiti Zadar više od sedam razlike, a oni možda zapnu i na nekoj manjoj utakmici – nada se Dario koji u zadnje vrijeme “puca” od samopouzdanja. No ne vuče ga iz Portlanda gdje je prošlog vikenda blistao u pobjedi reprezentacije Svijeta nad Amerikancima na Nike Hoops Summitu, nego ga crpi iz novog trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S Draženom Brajkovićem osvojili smo europsko kadetsko zlato prije dvije godine. Njegovim dolaskom u Zagreb dobio sam puno više samopouzdanja – objašnjava Dario. 

Na Baldekinu je priliku dobio i njegov vršnjak, također zlatni kadet iz Bara, Dominik Mavra. I on je ključne trenutke utakmice proveo na parketu, a postigao je šest poena i tri asistencije.

- Može igrati na seniorskoj razini, zaslužio je priliku i siguran sam da će mu je trener ponovno dati – zaključio je naš najveći košarkaški talent.

Navijali za Jugoplastiku

Košarkaši Splita u Ligi za prvaka pobijedili su na Gripama Cedevitu 80-78. Bila im je to 15. utakmica bez poraza pred svojim navijačima. Više od 2000 navijača pozdravilo je podizanje zastave uspomena na prvi naslov klupskog prvaka Europe osvojenog 1989. godine, a tijekom utakmice navijali su: “Ju-go-plastika, Ju-go-plastika!”.

Arapović je oduševio u Charlotteu

Marko Arapović, sin legende Cibone Franje Arapovića, zabljesnuo je u Jordanovu kampu za kadete u američkom Charlotteu. Na šestom izdanju Jordan Brand Classica Marko je izabran za najboljeg igrača svoje momčadi, a zabio je 17 koševa uz 12 skokova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram