Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Vidin sin je izgubio traktorčić: 'Maleni David je tužan i plače'

Očito je netko na dočeku Domagoju Vidi u Donjem Miholjcu na sigurno 'spremio' traktorčić koji je bio poklon Vidinu sinu Davidu. U potragu se odmah uključila i TZ Donji Miholjac. Čini se da je igračka pronađena...

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
26 komentara

Nakon završetka programa dočeka Domagoja Vide na pozornici je ostao crveni traktorčić s brojem 21, koji je bio poklon njegovom sinčiću Davidu. Zadnje je viđen na pozornici prilikom raspremanja opreme oko 23.30 te je nakon toga nestao, napisala je na svom Facebook profilu Turistička zajednica Donji Miholjac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od upečatljivijih detalja na spektakularnom dočeku Vidi u njegovu Miholjcu svakako je bio upravo osmijeh malenog Davida kad je ugledao poklon koji su mu pripremili sugrađani, traktorčić u bojama Vatrenih s brojem koji njegov otac nosi na dresu. David nije skidao osmijeh, a u kombinaciji sa šeširićem doista je izgledao kao pravi mali Slavonac. No nestanak traktorčića prilično ga je rastužio.

Sinoć nakon završetka programa dočeka Domagoja Vide na pozornici je ostao crveni traktorčić s brojem 21 ( desno na...

Posted by Turistička Zajednica Donji Miholjac on Wednesday, July 18, 2018

- Maleni David je jako tužan i plače te ovim putem molimo građane ukoliko imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva - piše na stranici TZ Donji Miholjac.

DOČEKALI SVOG JUNAKA Fešta u Miholjcu: Vidina Ivana 'rasturala' je na bubnjevima...

U moru negativnih komentara istaknuo se jedan koji će razveseliti Davida.

'Traktor sam jutros pronašla u dvorištu dječjeg vrtića Pinokio, vjerojatno ostavljen tijekom noći. Na sigurnom je', napisala je jutros jedna sugrađanka u komentaru na Facebook objavu.

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message