Sport

Komentari 14

Davor Šuker potvrdio: Mila Horvat novo pojačanje HNS-a

Nakon odlaska s HRT-a novinarka Mila Horvat zaposlila se u Hrvatskom nogometnom savezu gdje će biti, kako je objasnio Šuker, 'pojačanje u organizacijskoj shemi'

Ono o čemu se prije dva mjeseca nagađalo, sada je dobilo svoju konačnu potvrdu, Mila Horvat novo je lice Hrvatskog nogometnog saveza.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što će Mila Horvat svojim znanjem i iskustvom pojačati organizacijsku shemu i buduće projekte u Hrvatskom nogometnom savezu - rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

A ti budući projekti vrlo vjerojatno se odnose na televiziju HNS-a o kojoj je obavijestio i HNS u listopadu 2015. A kada je postalo jasno da Mila napušta HRT krajem prošle godine, krenula su i nagađanja kako će se priključiti ekipi televizije HNS-a koja bi svjetlo dana trebala ugledati ove godine. Društvo bi joj navodno trebao praviti bivši kolega s HRT-a Ivan Blažićko.

"Hrvatski nogometni savez svakoj utakmici hrvatske reprezentacije pristupa sa željom da je prikaže što većem broju navijača putem malih ekrana. Dokaz tome je i HNS-ov plan da uskoro krene s emitiranjem Hrvatske nogometne televizije, platforme na kojoj će se moći pratiti nastupi svih hrvatskih reprezentacija", priopćio je HNS nakon peripetija oko prijenosa prijateljske utakmice protiv Rusije prošle godine čija su prava prodana kabelskoj televiziji ArenaSport. 

Najčitaniji članci