Obavijesti

Sport

Komentari 239

Neugodan poraz BiH; Srbija je dobila Irsku; Messi povraćao

Neugodan poraz BiH; Srbija je dobila Irsku; Messi povraćao
7

Egipćani su zaigrali s čak pet igrača koji igraju tamošnje prvenstvo, a jedan od njih, Gedo, je zabio prvi gol i okrunio bolju igru Egipta. Salah je dao gol za konačnih 2-0

VIDEO

Reprezentacija Bosne i Hercegovine iznenađujuće je izgubila od Egipta 2-0! Igralo se u Innsbrucku, a BiH nije pomogla niti gromoglasna podrška oko 10.000 navijača koji su došli u Austriju. 

Egipćani su zaigrali s čak pet igrača koji igraju tamošnje prvenstvo, a jedan od njih je zabio prvi gol i okrunio puno bolju igru Egipta. Gedo je bio precizan u 52. minuti. Samo 10-ak minuta kasnije zabio je i Salah, Chelseajevo pojačanje. 

Za BiH je debitirao Tino-Sven Sušić, nećak izbornika Safeta i veznjak Hajduka. U igru je ušao u 10. minuti, a na travnjaku je ostao do 79. minute.

Bosna i Hercegovina na SP-u igra protiv Argentine, Irana i Nigerije.

Remi Rumunjske i Argentine, Messi povraćao

Argentinci nisu uspjeli svladati Rumunjsku pred oko 53.000 gledatelja u Bukureštu. 'Gaučosi' su igrali u kombiniranom sastavu, a od zvijezda su tu bili Agüero, Di Maria, Higuain i Messi. Upravo je Messi imao manjih problema u 8. minuti, naime, u jednom trenutku je povraćao.

Španjolci opet bolji od Talijana

U reprizi finala Eura od prije dvije godine, Španjolska je opet bila bolja od Talijana. Pedro je zabio u 63. minuti.

Srbi slavili u Irskoj, Francuzi dobili Nizozemce, remi Belgije i Obale Bjelokosti

Srpski izbornik Drulović najavio je da s utakmicom u Irskoj kreće novi period reprezentacije, a ako je suditi po rezultatu, bit će dobar. Slavili su iako su gubili ranim golom Longa. Autogolom McCarthyja i Đorđevićevim pogotkom su potpuno preokrenuli dvoboj.

Francuska je dobila Nizozemsku zahvaljujući Benzemi i Matuidiju, a Njemačka Čile golom Götzea. Sturridge je zabio jedini gol na utakmici Engleske i Danske, a Belgija i Obala Bjelokosti su remizirale, bilo je 2-2. Belgija je vodila 2-0, smanjio je Drogba, a izjednačio Gradel.

Gol Soudanija

Halilhodžićev Alžir pobijedio je Sloveniju 2-0, a Dinamov napadač Soudani je zabio prvi gol u 45. minuti i to glavom nakon nabačaja iz slobodnog udarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu